Aki egyedűl neveli a gyerelét hogyan oldja meg egyedűl?
Mekkora a gyerek?
Ne vegyél meg neki mindent. Azt persze, hogy nem bírod anyagilag. De ha azért másodállást vállalsz, hogy "mindent" megvegyél neki, akkor éppen hogy a legfontosabbtól fosztod meg: az anyjától (ráadásul olyan körülmények között, hogy az apja eleve nincs a közelében). Tehát mindent ne, csak a legfontosabbakat. Azt is lehetőleg olcsóbban, amikor akciós, nem pedig azonnal, amikor felmerül az igény. Fedezd fel a használtruha-boltokat, ilyesmi. Másodállást csak akkor vállalj, ha tényleg muszáj ahhoz is, hogy a legfontosabbakat meg tudd venni.
Hány éves a kicsi ?
Ha nagyobb kicsit könnyebb. 11 éves koraig nehez nagyon , mikor beteg voltam , 40 fokos lazzal , elkaptam a hólyagos himlöt töle , es felallni se tudtam , akkor is megis mennem kellett utana az iskolaba, akkor 8 eves volt .
Egyik telen eltört a karom, elcsúsztam a jégen es muteni kellett, megkertem az orvosokat hogy hazamehessek es csak mutetre menjek mert utana kellett menjek , 7 eves volt akkor
Hazamentem törött kézzel , éreztem ahogy a csont törött végei egymast súrolják es vacsorat adtam , egy kezzel , mutet utan meg hónapokig egy kezzel föztem mostam vasaltam , bevasaroltam.
Takaritottam.
Egyszeruen nem engedhetem meg magamnak, hogy beteg legyek, volt hogy úgy szedultem a kimerultsegtöl , hogy forgott a szoba, akkor is fel kellett keljek reggelit kesziteni neki
Ha beteg volt (8 eves koraig elöfordult parszor) akkor kiesett a bevételem amikor itthon voltam vele
Embertelenul nehéz.
Most már 12,5 éves. Nem volt fáklyásmenet , ijesztö volt a magamraszakadtság és a tudat , hogy nem tudom mi lesz vele, ha en kihullok . Minden ramszakadt , minden felelösseg , kiadas
Nem ajánlom az ” egyedulálló anya” diszes állapotát
3 gyereket nevelek egyedul
Az elejen nehez de bele lehet jonni hamar
Rangsor kell
1. Szamlak
2. Elemiszer
3. Minden mas
Mondjuk kerdes mennyi idos a gyerek dolgozol e sajat lakas ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!