Aki covidos és egyedül él, hogyan oldja meg a kutyasétáltatást?
Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 04:51
1/37 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy a bevásárlást. Megkér valakit rá.
2/37 anonim válasza:
Ismerősöm egész családja Covid-os lett, 2 gyerek + 2 felnőtt. Engedélyt kaptak rá, hogy kutya sétáltatás idejére egy fő elhagyhatja a lakást....
3/37 anonim válasza:
Ki nem mehet a Covidos, vagy ismerős segít vagy van a Zöldeb szervezet ahol találnak sétáltató önkéntest a kutyusnak
4/37 anonim válasza:
Én nem voltam covidos, de gondolom a lábuk/kezük nem szárad le tőle...
5/37 anonim válasza:
Három természetesen leírja hülyeségét, pedig az az előtti pillanatban cáfolták meg. Tipikus. :D
6/37 anonim válasza:
Milyen kutya?
Mert ha ilyen kinti kutya,akkor egy kis ideig ki lehet hagyni a sétáltatást.
7/37 anonim válasza:
Itt mifelénk aki coviddal otthon volt, ugyanúgy elment a boltba, kutya nem nézett rá, sőt, csak utólag tudtuk meg h az volt a baja... ez felelőtlenség. Sztem a sima kutyasétáltatás nem gáz, maszk ugyis kell, nem áll meg beszélgetni, lerendezi, hazamegy, ennyi. Azért attól h valaki beteg, még kell a friss levegő, főleg ha panelba él.
8/37 anonim válasza:
Szerintem amúgy jó lenne új törvénynek, hogy aki covidos, az nyolc és tíz között kimehet otthonról szigorúan egyedül.
10/37 anonim válasza:
"Szerintem amúgy jó lenne új törvénynek, hogy aki covidos, az nyolc és tíz között kimehet otthonról szigorúan egyedül." Ha nem magyar emberekről lenne szó, akkor még működhetne is, de így boldog-boldogtalan kijárna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!