Hogyan vegyem be a párom q családi életbe, ha en nem érek rá?
Rendszerint szobanövény a párom mert nem tudok vele mit kezdeni.
Szóval hazahozom a kicsit a suliból, játszok vele, tanulok vele, vacsorát csinálok, mosok, takarítok, a kicsit fürdetem, esti meseolvasás.
A párom mindeközben szobanövény. Neha ritkán játszik a kicsivel.
Félek, hogy le fog lépni ez miatt.
Nem tudom hogy néz ki egy családi élet mivel a gyerek apjával a kicsinek a babakorában szétmentünk. Életemben nem voltam még hármasban. Csak en+gyerek
Az oltogatóknak megkoszontem a jelnlétet. Vedd a lapot.
81 az orvos szerint is normális határokom belul van. Nem kell tartanom.
Csak ott az a de. Látom, hogy vekony gyenge sápadt.
Igaza van a 84-esnek, egy elsős-másodikos gyereknél ez valami überdimenzionált otthoni tanulás!
Vagy akkor járjon napközibe, ott megcsinálják a házit, és addig a kérdező "énidőzik".
Eleve kötelező 4-ig a suliban lenni újabban, nem????
Direkt felmentést kell kérni, ha valaki nem szeretné otthagyni a gyerekét...
Enyémek simán hazajöhetnek 2-kor, de ha van zeneóra, akkor van, hogy fél 5-ig is bent van, olyankor napközis.
A lecke akkor max 30 perc, ha hazajön, és itthon csinálja.
De a hetedikes sem tanul napi szinten 2 órákat, neki is vannak lazább napjai.
Továbbá öten vagyunk, és NEM mosok naponta. A felmosást pedig nyugodtan rábízhatod a pasidra.
Az meg, hogy kettőre hazaértek, és a csávód is ráér, de kiadod neki, hogy 5-nél előbb oda ne merje dugni a képét mateklecke meg felmosás miatt, hát, ez a boldog közös élet totális ellehetetlenítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!