Hogyan vegyem be a párom q családi életbe, ha en nem érek rá?
Rendszerint szobanövény a párom mert nem tudok vele mit kezdeni.
Szóval hazahozom a kicsit a suliból, játszok vele, tanulok vele, vacsorát csinálok, mosok, takarítok, a kicsit fürdetem, esti meseolvasás.
A párom mindeközben szobanövény. Neha ritkán játszik a kicsivel.
Félek, hogy le fog lépni ez miatt.
Nem tudom hogy néz ki egy családi élet mivel a gyerek apjával a kicsinek a babakorában szétmentünk. Életemben nem voltam még hármasban. Csak en+gyerek
Ezt az elején kellett volna tisztáznotok, mert ha jól értem, nem az övé a gyerek.
Van olyan ismerősöm, ahol a párja megmondta, hogy nem érdeklik a gyereki, ő más gyerekével nem fog foglalkozni, nem fogja őket nevelni, úgy oldja meg, ahogy akarja, ezért nem is költöztek össze.
Tehát most van plusz 1 gyereked aki néha megdug. Most erre mit lehet mondani?
Ha a gyerekkel nem akar foglalkozni a háztartás egyéb részéből vegye ki szépen a részét. Ha nem te szakadsz meg minden feladat alatt, akkor van idő egymásra.
Egyébként meg nem félned kéne, hogy lelép, hanem elhajtani a pitsába a lusta herét.
Nem 1.
Van egy új párom.
Összejöttünk, szeretjük egymást stb. Hétvégente kettesben tudunk lenni mert egy napot vigyáznak a kicsire.
Be lett mutatva a kisgyermekem.
Feljön hozzánk a párom naponta. A hétközapokban is.
Es itt nem tudom hogyan kell hármasban élni.
Miután a kicsi elalszik, tudok csak a párommal foglalkozni.
A párom azért ilyen, mert ő se tudja mit csináljon nálam.
Pl amikor tanulok a kicsivel, csak csendben van.
De amigy sem tudom hogy kellene ennek az egésznek kinéznie családosáknál sem. Egy apa mit csinál olyankor amikor a nő tanul mos főz takarit?
Azért is zavar nagyon a helyzet mert így a párom rendszerint alvásidőre van beosztva, amikor aludnék...ehelyett beszélgetunk nevetunk szex stb.
Holott én már aludnék 8 kor vagy 10 kor.
Nem megerőltető ugyan sem a munkám, se a hátartás gyerek, de én csak robbanok lefelé valamiért. Dupla karika van már a szemem alatt. Aszott bőröm is kezd lenni, saját magamra semmi időm nincs. Nem táplálkozom jól, nem tudok edzeni se stb.
Magyaran amortizálódom csak lefelé valahogy az egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!