Hogyan vegyem be a párom q családi életbe, ha en nem érek rá?
Rendszerint szobanövény a párom mert nem tudok vele mit kezdeni.
Szóval hazahozom a kicsit a suliból, játszok vele, tanulok vele, vacsorát csinálok, mosok, takarítok, a kicsit fürdetem, esti meseolvasás.
A párom mindeközben szobanövény. Neha ritkán játszik a kicsivel.
Félek, hogy le fog lépni ez miatt.
Nem tudom hogy néz ki egy családi élet mivel a gyerek apjával a kicsinek a babakorában szétmentünk. Életemben nem voltam még hármasban. Csak en+gyerek
Miért KELL minden nap főzni, vagy kifőzde...? csinálsz pár szendvicset, 5 perc! És kész.
Amiket felsorolsz, az kb. két-háromhavonta EGYSZERI tevékenység.
Nem lehet, hogy valami kényszeres tisztaságmániás vagy????
Ja es ma jatekokat kell.késziteni a suliba. Mert kértek be a tanitok.
Azt is vennem kell sok aproságot.
Azaz pl ma ezért is mennem kéne vásárolni.
Rengetegszer van az hogy nalunk szinte nincs ilyen, hogy suli aztán csak otthon vagyunk.
Akik csak a segitségkérőt oltogatni tudják meg röhögni, koszontem a jelenlétet. El lehet ballagni.
Én is tudnék másokon röhögni elhihetitek.
Nem fogtam a sulira.
Az a mondat hogy a gyerek a suliban alig eszik azt jelenti hogy a gyerek a suliban alig eszik es nem többet.
Igyekszem tápanyagdus vacsorával kompenzálni meg étrendkiegészítőkkel. Ami alig ér valamit de legalább nem beteges annyit ér legalább.
Elso osztalyban a növekedési rájája radikálisan csökkent le.
Vagy üteme
Évi 10 centiket nőtt még ovisan.
Bekerült első osztályba. 1 év alatt 4 cm-t nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!