Hogyan viseljem el itthon ezt a gyász hangulatot?
Figyelt kérdés
Anyám és apám is vírusos most, tegnap délután tudták meg, csináltak hivatalos tesztet, mindkettőjüknek pozitív. Tesómmal így ma nem megyünk suliba, igaz, hogy nekünk semmi tünetünk nincsen, de nem kockáztatunk. Viszont legalább kimozdulhattam volna egy kicsit ebből a közegből ami most itthon van. Teljesen halál hangulat van, főleg anyámnál. Látszik rajta milyen rosszul van, meg a halálán van, mindene fáj, semmihez nincs ereje stb. Olyanokat mondogat meg gondol, hogy biztosra veszi, hogy bele fog halni, nem éli ezt túl, és teljesen depis lett most ettől meg ereje sincsen. Nem döntötte le a lábáról azért a vírus MÉG, tehát nem fekszik egész nap, csinálja a dolgát, a házimunkát, amibe én is besegítek neki. De annyira fájnak a végtagjai, hogy menni is alig bír, meg pánikol. Annyira rossz ilyen hangulatban lenni, amúgyis nehezen viselem, ha valaki beteg és látszik rajta, hogy nincs jól, most meg vírusidőszakba amúgyis világváge hangulat van akörül aki elkapja a vírust. Én nagyon nehezen bírnám ki, ha 2 hétig itthon kéne lennem ebben a lehangoltságban, és persze nem tehetek semmit, hogy ez megváltozzon, az ő hangulatuk rám is kihatással van. Hogy bírjam ki, hogy ne essek én is depresszióba meg ne legyenek negatív gondolataim?2021. szept. 10. 09:03
81/88 A kérdező kommentje:
80, csicsak? Az mit jelent? XD Nem is tudtam, hogy van ilyen szó.
2021. szept. 11. 02:09
82/88 anonim válasza:
Tudsz te ennél jobbat is! 🙄 Ennek is feleslegesen írtam, nem tudja megugrani. Ah. Csalódás vagy.
83/88 anonim válasza:
Nálunk decemberben elkapta az egész család. Anyukámat még sosem láttam ilyen rossz állapotban és bennem is felmert, mi lesz ha...Én is rosszul voltam, de csináltam neki teát és rendeltünk házhoz kaját( előre kifizettük és az ajtó előtt hagyta a futár).
Szerintem a testvéreddel közösen csináljátok meg az alapdolgokat és utána vonuljatok el a szobátokba és foglaljátok el magatokat. Filmezz, sorozatozz...
84/88 anonim válasza:
Szerintem, ha már a szüleitek betegek jó lenne ha pihennének. Én tuti nem "besegítenék" neki a házi munkában hanem ágyba tessékelném őket és csinálnám helyette amit kell. Addig se azon pörögnék, hogy gyászos a hangulat. Kérdezd meg mit és hogyan csináljátok és hajrá. Ágyba tea, gyümi, kaja a szülőknek. Sorozat maraton, társas játék nekiek vagy amit szeretnének. Ti meg foglaljátok le magatokat valamivel.
85/88 anonim válasza:
Kérdező te egy rendkívül szánalmas egyede lehetsz a fajtádnak.😂
(Egyik válaszadó.)
86/88 anonim válasza:
Ne bántsátok már. Nincs tvd Ps számitogép. mikor apum elkapta mi is bevoltunk zárkozva .föztem a teát ezerrel hagyma tojás . filmeket néztem .stáltam az udvaron .nem mentem emberek közé.
87/88 A kérdező kommentje:
85, te meg igen aluliskolázott lehetsz ha nem tudsz szöveget értelmezni. :)
2021. szept. 12. 13:13
88/88 anonim válasza:
Úgy látom itt kurvára kevés az emberek érzelmi intelligenciája. Kedves kérdező, nekem fél éve halt meg az apukám covidban. Na azután volt/van igazi gyász hangulat. Nekem az otthoni edzés segített karantén alatt. Zene mellett telt az idő és jobbat is aludtam utána. A negatív gondolatokat meg űzd el, mert nincs értelme előre f@szságokat kitalálni. Fel kell fogni hogy ez a vírus kemény, de azért túl lehet élni. Ha a szüleid betegek és gyengék testileg és lelkileg akkor Neked kell erősnek maradnod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!