Hogyan viseljem el itthon ezt a gyász hangulatot?
Figyelt kérdés
Anyám és apám is vírusos most, tegnap délután tudták meg, csináltak hivatalos tesztet, mindkettőjüknek pozitív. Tesómmal így ma nem megyünk suliba, igaz, hogy nekünk semmi tünetünk nincsen, de nem kockáztatunk. Viszont legalább kimozdulhattam volna egy kicsit ebből a közegből ami most itthon van. Teljesen halál hangulat van, főleg anyámnál. Látszik rajta milyen rosszul van, meg a halálán van, mindene fáj, semmihez nincs ereje stb. Olyanokat mondogat meg gondol, hogy biztosra veszi, hogy bele fog halni, nem éli ezt túl, és teljesen depis lett most ettől meg ereje sincsen. Nem döntötte le a lábáról azért a vírus MÉG, tehát nem fekszik egész nap, csinálja a dolgát, a házimunkát, amibe én is besegítek neki. De annyira fájnak a végtagjai, hogy menni is alig bír, meg pánikol. Annyira rossz ilyen hangulatban lenni, amúgyis nehezen viselem, ha valaki beteg és látszik rajta, hogy nincs jól, most meg vírusidőszakba amúgyis világváge hangulat van akörül aki elkapja a vírust. Én nagyon nehezen bírnám ki, ha 2 hétig itthon kéne lennem ebben a lehangoltságban, és persze nem tehetek semmit, hogy ez megváltozzon, az ő hangulatuk rám is kihatással van. Hogy bírjam ki, hogy ne essek én is depresszióba meg ne legyenek negatív gondolataim?2021. szept. 10. 09:03
11/88 anonim válasza:
rokonomnak 1 hónapig tartott, mire túl lett a nehezén. Szolgáld ki őlet, vedd át helyettük a házimunkát,stb., hogy tudjanak pihenni. Ha te leszel lerobbanva, ők fognak ápolni, kiszolgálni téged. Kölcsönösen segíteni kell egymást.
12/88 anonim válasza:
Anyukád pihenjen, te meg segíts neki, ha van mit csinálni, legalább lefoglalod magad.
Egyébként sok mindent lehet csinálni otthon is. Olvass, filmezz, kártyázzatok. Tanulhatsz is.
13/88 anonim válasza:
Csak mond anyádéknak, hogy egyenek fokhagymát, és gyorsan meggyógyultak.
14/88 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! A jó/hasznos tanácsokat megfogadom.
2021. szept. 10. 09:51
15/88 anonim válasza:
Valamivel foglaljátok le magatokat, aggódást nem elhet félretenni sehogy, de legalább valami másra is figyeltek közbe.
16/88 anonim válasza:
Barátnőm anyja belehalt, pedig ő is csak fáradt volt az elején. De sírjál csak azon, hogy ez neked milyen rossz, mint egy önző kis óvodás. Majd attól jobb lesz mindnekinek.
17/88 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiváncsi a kritizáló, bunkó válaszokra köszönöm szépen. :) Aki nem tud hasznosan hozzászólni, az ne rontsa tovább a hangulatomat, meg ne keltsen pánikot mégjobban, hanem az mehet a kérdésemtől. Köszönöm.
2021. szept. 10. 09:59
18/88 A kérdező kommentje:
Azt meg amúgyis utálom ha valaki úgy ítélkezik valakiről, hogy nem is ismeri. Egy kérdés alapján senkit nem lehet megítélni, aki meg így ítélkezik az ostoba.
2021. szept. 10. 10:08
19/88 anonim válasza:
Szerintem csak rossz neked, hogy a képedbe mondják, hogy anyád beteg, rosszul van, te meg egy önző pisisként viselkedsz. Nőjj fel, és szeresd anyádat, akkor a gyász hangulatod lesz a legkisebb gondod. A két éves bölcsisek fogják be a fülüket, amikor valamit nem akarnak hallani. Igenis szégyelld el magad!
20/88 anonim válasza:
Nekem másfél hétig tartott, nagyon megviselt. 39.4 volt a lázam, semmi nem vitte le, a fejfájásomon se segitett semmi. Anyu a kedvenc kajáimat csinálta, mert nem tudtam enni sem. 5 kiló le is ment.
Te is segits neki. Ápolgasd, főzz neki, csináld meg helyette a házimunkát.
Ne sajnáltasd magad, inkább tegyél valami hasznosat..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!