Hogyan viseljem el itthon ezt a gyász hangulatot?
Figyelt kérdés
Anyám és apám is vírusos most, tegnap délután tudták meg, csináltak hivatalos tesztet, mindkettőjüknek pozitív. Tesómmal így ma nem megyünk suliba, igaz, hogy nekünk semmi tünetünk nincsen, de nem kockáztatunk. Viszont legalább kimozdulhattam volna egy kicsit ebből a közegből ami most itthon van. Teljesen halál hangulat van, főleg anyámnál. Látszik rajta milyen rosszul van, meg a halálán van, mindene fáj, semmihez nincs ereje stb. Olyanokat mondogat meg gondol, hogy biztosra veszi, hogy bele fog halni, nem éli ezt túl, és teljesen depis lett most ettől meg ereje sincsen. Nem döntötte le a lábáról azért a vírus MÉG, tehát nem fekszik egész nap, csinálja a dolgát, a házimunkát, amibe én is besegítek neki. De annyira fájnak a végtagjai, hogy menni is alig bír, meg pánikol. Annyira rossz ilyen hangulatban lenni, amúgyis nehezen viselem, ha valaki beteg és látszik rajta, hogy nincs jól, most meg vírusidőszakba amúgyis világváge hangulat van akörül aki elkapja a vírust. Én nagyon nehezen bírnám ki, ha 2 hétig itthon kéne lennem ebben a lehangoltságban, és persze nem tehetek semmit, hogy ez megváltozzon, az ő hangulatuk rám is kihatással van. Hogy bírjam ki, hogy ne essek én is depresszióba meg ne legyenek negatív gondolataim?2021. szept. 10. 09:03
31/88 anonim válasza:
Mert egy értelmes, egészséges lelkű, normális ember aggódik a szüleiért. Te meg csak sajnálod magad, mert nem kényelmes neked a helyzet. Szánalmas.
32/88 anonim válasza:
Nem siránkozni kell, te együgyű, hanem normálisan viselkedni. Nem verni magad, hogy de rossz neked. Baromi önző vagy. És még neked áll feljebb, engem rettentő mértékben felháborít ez su undorító felfogás, ami neked van. Az meg nonszensz, hogy idejössz sajnáltatni magad, és itt is csak vergődsz ahelyett, hogy belegondolnál, hogy talán ideje lenne kihúzni a fejed a saját popódból. Már, ha elmúltál már négy éves. Szánalmas.
33/88 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból: Be vannak oltva? Ha igen, melyik vakcinával?
34/88 anonim válasza:
Most komolyan ide jössz sajnáltatni magad? Eszembe nem jutna ez! Azon lennék, hogy a szüleim pihenjenek, főznék, takarítanék, segíteném őket, aggódnék, velük lennék! Nem itt rinyálnék a lelkem miatt!
35/88 anonim válasza:
Hogy bírod ki? Ez a kérdésed .
Tedd magad hasznossá! Segíts mindenben. Tegyél meg mindent , hogy jobban érezzék magukat. Lelki támogatást is nyújthatsz.
Jobban fog telni az idő is.
Az a baj, hogy lelketlen vagy. Remélem a szüleid észreveszik, s a jövőben hasonlóan állnak hozzád.
36/88 anonim válasza:
Légy szíves, maradj otthon 10 napig. Kitartást.
37/88 anonim válasza:
Jó lenne ha a szüleid ágynyugalomban töltenék ezt az időszakot.Segíts nekik.
38/88 anonim válasza:
Amúgy azt tudod ugye, hogy ilyenkor neked is karantén van?
39/88 anonim válasza:
38, tudja, azért maradt otthon.
40/88 A kérdező kommentje:
Nincsenek beoltva, és nem is tervezik, az oltás szövődményeitől jobban félnek mint a vírustól.
2021. szept. 10. 12:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!