Hogyan viseljem el itthon ezt a gyász hangulatot?
Szerintem is csak kamu a kérdés. Legalábbis a válaszai alapján, inkább provokálni akarja a népet a kérdező.
Nem érdemes ezen bosszankodni.
Aki beteg, annak jobbulást!
Pont olyan mártír vagy, mint anyukád, de legalább neked semmi bajod nincs. Azon picsogsz, hogy te szegény hallgatod, hogy anyád szenved és ettől még te leszel depis. Anyukád gondja komolyabb azért, mint a te hisztid.
Bár az önző mártírkodós szülői mintát remekül sikerült átvenned.
Mondd meg neki, hogy menjen és feküdjön, mert ha állandóan tesz vesz a lakásban, akkor még szarabbul lesz és tovább lesz beteg. Hatezerszer elmondták, hogy aki szarul van, maradjon a seggén, különben visszaesik, ha fizikailag terheli magát. Te pedig elvégzed otthon, amit muszáj és viszel neki enni, inni, gyógyszer stb. de ő aludjon és pihenjen szépen. Így hallani se nagyon fogod és hamarabb vége lesz.
Gratulálok kérdező! Jól beetetted a népet, a leginkább vitaszító kulcsszavakkal és témával.
Ott kúrtad el, hogy lassan két éve covid folyik mindenhonnan, a közmédia szerint leszálló ágban van a "vírus", de a szüleid éppen most lettek halálos betegek, és fogalmad sincs, hogy mennek a dolgok, mikor a csapból is a tünetek folynak.
Amikor már egy válaszoló megjegyzi ezt neked, hirtelen külföldön éltek :D
A kulcsszavak is mind-mind rendkívül válaszvadászak, és pillanatok alatt válaszolsz minden kommentre, csak a kamura nem.
Na lássuk, bejön-e a terv, előttem legalább 53 válasz volt, meglesz a 100?
Nem kamu, de higyjetek amit akartok. XD Gondolom irigyek vagytok, hogy külföldön élek, vagy nem tudom. XD Arról meg nem én tehetek, hogy a vírus témával ennyire provokálni lehet mindenkit, a ti bajotok ha felhúzzátok rajta magatokat, nekem ha valami nem az én dolgom akkor nem foglalkozom vele meg nem idegesítem rajta magamat ha látok olyan kérdést amihez semmi közöm nincsen. Talán ti vagytok túl gyenge idegzetűek nem gondoljátok?
Se nem provokálásra, se nem kamunak szántam, de vádoljatok meg nyugodtan amivel akartok. S.Z.Á.N.A.L.M.A.S. csak ennyit tudok mondani. XD
Kb úgy tudnám leírni az oldalt, hogy az itteni emberek csak gyűlölködni, meg meghazudtolni járnak fel ide másokat. XD
Nem értem mi ezen olyan hihetetlen, meg azon is, hogy külföldön élek, szerintem mindenki ismer olyat aki külföldön él (nem csodálom), akkor én miért ne élhetnék itt nem vágom.
De amire érdemben nem tudtok válaszolni arra alapból rávágjátok már, hogy kamu, mert mást úgyse tudtok mondani, de olyan fontosnak érzitek magatokat, hogy valamit mindenképpen mondanotok kell. xd
54, köszönöm, legalább valaki jól látja. Kiírok egy kérdést, és mindenki belém köt. De hát ilyen a magyar mentalitás, minek csodálkozom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!