Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem el itthon ezt...

Hogyan viseljem el itthon ezt a gyász hangulatot?

Figyelt kérdés
Anyám és apám is vírusos most, tegnap délután tudták meg, csináltak hivatalos tesztet, mindkettőjüknek pozitív. Tesómmal így ma nem megyünk suliba, igaz, hogy nekünk semmi tünetünk nincsen, de nem kockáztatunk. Viszont legalább kimozdulhattam volna egy kicsit ebből a közegből ami most itthon van. Teljesen halál hangulat van, főleg anyámnál. Látszik rajta milyen rosszul van, meg a halálán van, mindene fáj, semmihez nincs ereje stb. Olyanokat mondogat meg gondol, hogy biztosra veszi, hogy bele fog halni, nem éli ezt túl, és teljesen depis lett most ettől meg ereje sincsen. Nem döntötte le a lábáról azért a vírus MÉG, tehát nem fekszik egész nap, csinálja a dolgát, a házimunkát, amibe én is besegítek neki. De annyira fájnak a végtagjai, hogy menni is alig bír, meg pánikol. Annyira rossz ilyen hangulatban lenni, amúgyis nehezen viselem, ha valaki beteg és látszik rajta, hogy nincs jól, most meg vírusidőszakba amúgyis világváge hangulat van akörül aki elkapja a vírust. Én nagyon nehezen bírnám ki, ha 2 hétig itthon kéne lennem ebben a lehangoltságban, és persze nem tehetek semmit, hogy ez megváltozzon, az ő hangulatuk rám is kihatással van. Hogy bírjam ki, hogy ne essek én is depresszióba meg ne legyenek negatív gondolataim?

2021. szept. 10. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
21%
Sok álszent ember.. ennyire azért nem komoly a covid.
2021. szept. 10. 12:28
 42/88 anonim ***** válasza:
20%
Kamu. Igaz, rendkívül kidolgozott. Taps.
2021. szept. 10. 12:28
 43/88 anonim ***** válasza:
27%
Hány éves vagy?
2021. szept. 10. 12:29
 44/88 A kérdező kommentje:

Nem értem miből jött az le, hogy nem segítek nekik. Hisz diekt írtam a kérdésben, komolyan nem igaz, hogy itt ennyire aluliskolázott mindenki, hogy egy rohadt kérdést meg leírást nem tudtok értelmezni. De hát gondolom ezért abból áll itt a legtöbb ember napja, hogy minden kérdésben a kérdezőt szidják, meg leírják neki 100x hogy milyen szánalmas. Gondolom se munkátok, se semmi más dolgotok nincsen, és ez a legnagyobb boldogságotok az életben, hogy szidhatjátok itt az embereket. De én semmi jónak nem vagyok az elrontója, ha nektek ez öröm. :D

Amúgy külföldön élek, itt jelenleg úgy van, hogy addig nincs karantén amíg nem jelentkeznek a tünetek rajtam is. Tehát lehet, hogy a családban valaki vírusos, de ha te tök jól vagy, és semmi tünet nem mutatkozik akkor mehetsz továbbra is ahova akarsz. De azért a hétvégén saját döntésünkből csinálunk egy tesztet, de ez nem lenne kötelező, szóval hivatalosan nem rakják már az egész családot karanténba, csak a fertőzötteket. De persze ebbe is okoskodj bele kedves 38, látod ezt se tudtad eddig, de ígyis te tudod jobban. XD Na ez a szánalmas, hogy úgy okoskodtok, hogy semmit nem tudtok. XDD

2021. szept. 10. 12:30
 45/88 A kérdező kommentje:
41, végre valaki! Itt úgy beszélnek a covidról mintha legalább rákról lenne szó, és valószínű, hogy halállal végződik. Nem értem miért beszél mindenki úgy, mintha ez most egyenlő lenne a halállal, és igenis aggódjak, meg mindenki aggódjon akinek hozzátartozója covidos, mert már nincs remény. XDD Mintha olyan járványról beszélnénk amibe az emberek többsége belehal, pedig még a közel a fele se hal bele aki elkapja.
2021. szept. 10. 12:32
 46/88 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos sokan meghaltak már COVID-ban. Szép nagy darab fiatal egészséges kollégám is ágynak esett tőle kb egy hónapig. Tehát valakire , tényleg veszélyes.

Nem igaz, hogy az életből 14 napot nem tudsz a szüleidre áldozni.

2021. szept. 10. 12:36
 47/88 anonim ***** válasza:
31%
Én már másodjára kaptam el, másodjára nevetek jókat a rettegőkön.
2021. szept. 10. 12:37
 48/88 anonim ***** válasza:
84%
Ha itt bárki is szánalmas, az egyedül TE vagy kedves kérdező. Egy igazi világi tahó vagy és nem tudod elfogadni, hogy nincsen igazad. Az utolsó mondatod tükrözi igazán, hogy te saját magaddal és a kis lelkivilágoddal vagy elfoglalva míg nagy ívben teszel a szüleidre.. :)
2021. szept. 10. 12:37
 49/88 anonim ***** válasza:
18%
#46, viszont az hogy x ember meghalt benne, nem is a kérdező, és nem is az én problémám. Hol érdekel hogy ki hal bele, én nem, és ennyi bőven elég.
2021. szept. 10. 12:38
 50/88 anonim ***** válasza:
93%

#44: Külföldön IS kötelező a karantén a csaladtagoknak IS.

Most én is azért érek rá, mert volt egy pozitív teszt az ovis csoportban, és az egész csoport karanténban van. A fiam is. Külföldön.

Ha már okoskodni akarsz, akkor keress rá a neten, hogy mi segít gyorsabban felépülni. A házimunka biztos nem.

De segítek: friss levegő, D-vitamin, ha kertes ház, akkor üljenek ki, de ha lehet, legalább a teraszra, vagy a nyitott ablakhoz. Olvasgasson, pihenjen. Sok folyadék! Kiváló vírusölő a hagymatea vagy a kakukkfű tea. Aludjon sokat. Ha nem tud, mert ideges, akkor szedjen melatonint. Segít este aludni. A sok pihenés azért fontos, hogy a szervezetnek a gyógyulásra maradjon energiája, ha ezt elpazarolja takarításra meg főzésre, nem marad a szervezetben tartalék a felépüléshez.

Beszélj vele, hogy tök jól elvagytok fokhagymás pirítóson, az is jó vírusölő. Pihenjen, aludjon.

Tölts le nekik egy sorozatot, vagy pár filmet, hogy legyen mivel elütni az időt, te meg füllhallgatóval bújj el a szobába. Nem kell őket nézni egész nap.

2021. szept. 10. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!