Hogyan viseljem el itthon ezt a gyász hangulatot?
Gondolom az 54-es a másik fiókod...
Azért látszik a válaszaidból a mély depresszió, nem is tudom, hogy hogy tudod elviselni ezt a gyászos állapotot...
Mindenki irigy hülye, csak te vagy a helikopter. Logikus.
61, nem szoktam más fiókokról írni, ki tudok állni én magamért is, nincs szükségem ehhez kamu profilra. xd Én is meglepődtem, hogy vannak még jófejek meg normálisak akik kiállnak mellettem, és köszönöm nekik. :)
De srácok mondtam, hogy nem is kell több válasz köszönöm szépen. Kiveszem a részem a házimunkából, most bőven, anya egyelőre csak pihen, én már felporszívoztam eddig, meg a kaját is én fogom csinálni ha már az öcsém csak fekszik egész nap, és semmit nem csinál. Inkább őt kéne rendbe rakni, mert ő természetesnek veszi, hogy én csináljak most mindent, mert ő fiú, és neki nem kell, örül, hogy suliba se kell így mennie. Na őt lehetne inkább szidni. De én mindig is szorgalmas, és segítőkész voltam, ahogy most is az vagyok, és megogadom a tanácsokat. :)
Ne haragudj, de most mégis mit vársz? Kitüntetést vagy buksi simit?
Essünk neki fröcsögve öcsédnek, akinek majd jól felolvasod, és magába száll?
Lehet öcséd is depressziós, vagy aggódik, bár az nem opció, itt neked a legrosszabb.
A szüleid biztos nagyon negatívak, nem lehet, hogy megijedtek, hogy ilyen hirtelen ennyire leverte őket a nyavalya.
Kamu, troll, szánalmas.
Tudtok mást is mondani esetleg vagy tényleg ennyiből áll az életetek? 🤣😂 Szupcsi, hogy szerencsétlen kiírt egy kérdést, ennyi válasz jött és ennek a harmada a gyűlölködésből meg a rosszindulatból áll segítő szándék helyett. "Amit máshol nem mertél itt megkérdezheted". Hát már itt se, mert kiírsz egy kérdést bármiről és lehurrognak az élettelen gyökerek. Én ebben a szlogenben már nem vagyok biztos.
És várjatok kitalálom, most jön az, hogy biztos én vagyok a kérdező másik fiókja ugyi?😂 Csak mert kiállok mellette és nekem is elegem van a veszekedő lúzerekből amik máshoz nem értenek csak belekötni az emberekbe. Ezt az oldalt be kéne szüntetni, mert most már inkább csak felb@sza az embert mint segítené. Nem éri meg már kérdezni semmit. Csak akkor a sok idiótának elfogy az életük egyetlen értelme is, ami most ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!