Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem el itthon ezt...

Hogyan viseljem el itthon ezt a gyász hangulatot?

Figyelt kérdés
Anyám és apám is vírusos most, tegnap délután tudták meg, csináltak hivatalos tesztet, mindkettőjüknek pozitív. Tesómmal így ma nem megyünk suliba, igaz, hogy nekünk semmi tünetünk nincsen, de nem kockáztatunk. Viszont legalább kimozdulhattam volna egy kicsit ebből a közegből ami most itthon van. Teljesen halál hangulat van, főleg anyámnál. Látszik rajta milyen rosszul van, meg a halálán van, mindene fáj, semmihez nincs ereje stb. Olyanokat mondogat meg gondol, hogy biztosra veszi, hogy bele fog halni, nem éli ezt túl, és teljesen depis lett most ettől meg ereje sincsen. Nem döntötte le a lábáról azért a vírus MÉG, tehát nem fekszik egész nap, csinálja a dolgát, a házimunkát, amibe én is besegítek neki. De annyira fájnak a végtagjai, hogy menni is alig bír, meg pánikol. Annyira rossz ilyen hangulatban lenni, amúgyis nehezen viselem, ha valaki beteg és látszik rajta, hogy nincs jól, most meg vírusidőszakba amúgyis világváge hangulat van akörül aki elkapja a vírust. Én nagyon nehezen bírnám ki, ha 2 hétig itthon kéne lennem ebben a lehangoltságban, és persze nem tehetek semmit, hogy ez megváltozzon, az ő hangulatuk rám is kihatással van. Hogy bírjam ki, hogy ne essek én is depresszióba meg ne legyenek negatív gondolataim?

2021. szept. 10. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom az 54-es a másik fiókod...

Azért látszik a válaszaidból a mély depresszió, nem is tudom, hogy hogy tudod elviselni ezt a gyászos állapotot...

Mindenki irigy hülye, csak te vagy a helikopter. Logikus.

2021. szept. 10. 13:57
 62/88 anonim ***** válasza:
97%
Fogod magad és meg csinálsz mindent amit anyukád szokott,Pl szeretett ki viszed főzöl nekik valamit ,teát készítesz,gyógyszert oda készíted,szelöztett és békén hagyod a nyavajgásodal.
2021. szept. 10. 14:07
 63/88 anonim ***** válasza:
25%
Van egy közeli rokonunk akinél vannak időszakok ilyen gyászhangulatban. Ha nàlatok is olyan akkor igencsak sajnálni tudlak kérdező. Gondolom betegségen kívűl is elég negatív emberek lehetnek a szüleid és elszívnak minden pozitivitást. Annyit tehetsz hogy ápolod őket, pozitív vagy és nem engeded stresszelni magukat a vírus miatt. Nyugtatod őket, türelmes vagy.
2021. szept. 10. 14:14
 64/88 A kérdező kommentje:

61, nem szoktam más fiókokról írni, ki tudok állni én magamért is, nincs szükségem ehhez kamu profilra. xd Én is meglepődtem, hogy vannak még jófejek meg normálisak akik kiállnak mellettem, és köszönöm nekik. :)

De srácok mondtam, hogy nem is kell több válasz köszönöm szépen. Kiveszem a részem a házimunkából, most bőven, anya egyelőre csak pihen, én már felporszívoztam eddig, meg a kaját is én fogom csinálni ha már az öcsém csak fekszik egész nap, és semmit nem csinál. Inkább őt kéne rendbe rakni, mert ő természetesnek veszi, hogy én csináljak most mindent, mert ő fiú, és neki nem kell, örül, hogy suliba se kell így mennie. Na őt lehetne inkább szidni. De én mindig is szorgalmas, és segítőkész voltam, ahogy most is az vagyok, és megogadom a tanácsokat. :)

2021. szept. 10. 14:21
 65/88 anonim ***** válasza:
98%
Öcséd nem sír itt.
2021. szept. 10. 14:23
 66/88 anonim ***** válasza:
94%

Ne haragudj, de most mégis mit vársz? Kitüntetést vagy buksi simit?

Essünk neki fröcsögve öcsédnek, akinek majd jól felolvasod, és magába száll?

Lehet öcséd is depressziós, vagy aggódik, bár az nem opció, itt neked a legrosszabb.

A szüleid biztos nagyon negatívak, nem lehet, hogy megijedtek, hogy ilyen hirtelen ennyire leverte őket a nyavalya.

2021. szept. 10. 14:26
 67/88 A kérdező kommentje:
Azt várom, hogy ne kössön belém többet senki. :) De látom nem tudtok engem elengedni, igazán megtisztelő drágáim. :D
2021. szept. 10. 14:29
 68/88 anonim ***** válasza:
80%
Unatkozó troll...
2021. szept. 10. 14:32
 69/88 A kérdező kommentje:
Mondjuk jó ötlet, kéne egy trollkérdést is kiírnom, csak sajnos nem vagyok annyira kreatív, hogy valami jó sztorit kitaláljak. Pedig jó lenne bosszantani az itteni embereket, mert vicces a vergődésük, hogy egy igazi kérdés alatt is vergődnek. XD Nem is tudtam, hogy ezen az oldalon ilyen népszerűek a kamu kérdések, az embereknek már nem túl jó az igazi kérdés se, muszáj nekik, hogy kamu legyen, különben nem is válaszolnak, vagy az igazi kérdésekre is odaírják, hogy kamu. xddd
2021. szept. 10. 14:39
 70/88 anonim ***** válasza:
25%

Kamu, troll, szánalmas.

Tudtok mást is mondani esetleg vagy tényleg ennyiből áll az életetek? 🤣😂 Szupcsi, hogy szerencsétlen kiírt egy kérdést, ennyi válasz jött és ennek a harmada a gyűlölködésből meg a rosszindulatból áll segítő szándék helyett. "Amit máshol nem mertél itt megkérdezheted". Hát már itt se, mert kiírsz egy kérdést bármiről és lehurrognak az élettelen gyökerek. Én ebben a szlogenben már nem vagyok biztos.

És várjatok kitalálom, most jön az, hogy biztos én vagyok a kérdező másik fiókja ugyi?😂 Csak mert kiállok mellette és nekem is elegem van a veszekedő lúzerekből amik máshoz nem értenek csak belekötni az emberekbe. Ezt az oldalt be kéne szüntetni, mert most már inkább csak felb@sza az embert mint segítené. Nem éri meg már kérdezni semmit. Csak akkor a sok idiótának elfogy az életük egyetlen értelme is, ami most ez.

2021. szept. 10. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!