Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi a legtöbb idő, amennyi...

Mennyi a legtöbb idő, amennyi ideig veletek együttélő rokonnal nem álltatok szóba?

Figyelt kérdés
dec. 22. 08:07
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Nulla. Nem élnék vele, ha nem állnék szóba vele.
dec. 22. 08:20
 2/8 anonim válasza:
100%
1-2 napok mert sosincs otthon de ha hazaér akkor is csak köszön
dec. 22. 08:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár napok. Anyámnak volt bevett büntetési formàja a csenddel verés.
dec. 22. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyámmal gyakorlatilag amióta rájöttem, hogy toxic szar és tökmindegy, mit mondok vagy teszek, az úgyis rossz.

Azóta már rég elköltöztem, de amíg otthon éltünk csak köszöntem neki, ennyi volt a kommunikáció.

dec. 22. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Rokonnal nem volt olyan, hogy nem beszéltünk, de párkapcsolatban már előfordult, hogy haraggal feküdtünk le este, külön szobában. Aztán másnap megbeszéltük. Tehát kb. egy éjszaka.

De te milyen rokonnal élsz együtt, aki nem közvetlen családtag (szülők, gyerekek)? Min zördültetek össze?

dec. 22. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a minimális szóba állás is játszik, akkor több év, ebből az utolsó egyben volt teljes kuss.
dec. 22. 16:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagymamámmal. Azon vesztünk össze egy vita keretében, hogy szerinte én a halálát akarom, én meg erre ugyanezzel vágtam vissza.

Ez volt egy hónapja.

dec. 25. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:
A karácsony jó alkalom a békülésre és a megbocsátásra. Beszélgessetek és hátha megenyhültök. Nem jó haragot tartani rokonnal, családtaggal.
dec. 25. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!