A nagyfiunknak, 16 éves, van egy barátnője. A barátnő most már vagy fél éve szinte minden nap nálunk dekkol. Nem tolerálom jól. Én vagyok a szívtelen?
Én megértelek. Milyen a kislány, mit tudni a családjáról? Én ezt attól tenném függővé, hogy milyen a lány és a családjuk.
Számomra eléggé zavaró lenne, ha nem lenne egyensúlyban az, amit a fiam és mi nyújtunk, AMENNYIBEN a kislány és a családja hasonló vagy jobb anyagi helyzetben vannak, mint mi.
Viszont ha a kislány nagyon szegény családból származik akkor elengedném a helyzetet és azt nézném, hogy legyenek boldogok, HA értelmesnek tűnik a kislány. Elvégre nem tehet arról, hogy milyen családba született, és én is szegényebb sorból küzdöttem fel magam, tehát tudom, milyen az élet szegényként. De ha egy bulizós, züllöt csaj, akkor tuti nem engedném ezt.
1/2 és 2/2:
Az ő anyagi helyzetük jóval jobb mint a miénk. A kislány eléggé nehéz eset valóban, 18 éves. A mi fiunk SOHA nincs náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!