A nagyfiunknak, 16 éves, van egy barátnője. A barátnő most már vagy fél éve szinte minden nap nálunk dekkol. Nem tolerálom jól. Én vagyok a szívtelen?
13: 18 éves vagyok én is és középiskola harmadik osztályát járom, a barátnőm pedig 17, egy évfolyamon velem,a tesóm 15 éves és középsuli elsős.
Nem, 18 évesen még iskolás egy átlag ember, igaz járok el melózgatni hébe hóba, nyáron, de igazi keresetem még nincs
Én eleve nem engedtem volna már az elején sem, hogy ennyit ott legyen. Szép dolog a szerelem, meg tudom, hogy kamaszként még ez a világ csúcspontja, hogy ott a barát/barátnő, de mindennek van határa. Meg kell mondani a fiúnak, hogy majd ha kirepül, elköltözik, akkor azzal lakik együtt, akivel akar, egyelőre viszont ti hárman vagytok egy család, Bubuka csak barátnő, akinek szintén van saját családja. Nem kötelező ám valakinél dekkolni minden nap, sőt, nem is normális.
Egyébként a költségek mellett én azt sem viselném el, hogy a privát teremben legyen mindig egy idegen, én így nem tudnám magam otthon érezni.
(Amúgy nekem furcsa ez, tényleg el lehet kapatva ez a gyerek, mert én kamaszként nem is akartam a páromat a szüleimhez hazavinni, csak ha muszáj volt. Pedig a szüleimmel nem volt rossz a viszonyom, csak nem éreztem helyesnek, hogy a nyakukra vigyem a páromat folyamatosan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!