Anyám tényleg ennyire fillér ba**ó?
Figyelt kérdés
Jönnek az ünnepek . Megbeszéltük hogy én veszem a karácsonyi díszeket, ő meg majd veszi a fenyőfát... Ma nézi a fa árakat azt mondja hogy ő 30-50 euróért nem fesz fát... ( Németországba élünk) .. de én ugyan ennyit költöttem díszekre meg mindenre. Hát akkor nem lesz fa. Így járt...tegnap 16:53
1/31 anonim válasza:
Karácsony van, ne veszekedjél már.
Kezdjél el inkább keresni, hogy hol van olcsóbban, vagy vegyetek kisebbet.
Vagy egy sima fenyőág is megtenné, ha lenne szeretet, de az láthatóan nincs...
2/31 anonim válasza:
Ti minden évben megveszítek a díszeket?
Egyébként erre most milyen választ lehet adni?
3/31 anonim válasza:
Szerintem vegyetek egy asztalra tehető mini műfenyőt vagy pár ágat és meg van oldva. 50 euróért én se vennék mást.
4/31 anonim válasza:
Az se igaz, hogy mindenhol 12 és 20 ezer közt vannak a fák.
Biztos vagyok benne, hogy egy kicsi és egyszerű lucfajta ott is van olcsóbban.
5/31 anonim válasza:
30-50 euró, az kb. 12-20 ezer. Nem az volt, hogy Magyarország a legdrágább?
7/31 anonim válasza:
Ja, csak nem mindegy, hogy 2500 euróból megy ki 50 euró, vagy 250 ezerből 20 ezer.
8/31 anonim válasza:
Műfenyőn nem gondolkoztatok? Igaz, nem olyan mint az igazi, de nem kell minden éven kiadni rá 10-20ezret
9/31 anonim válasza:
Utolsóval egyet értek, és azon lehet nem "nyafogna" annyira
10/31 anonim válasza:
4-es: az a gond, hogy Németországgban újabban csak a Normann fenyö a divat, csak ezt lehet kapni mindenhol. Mi ezért szoktunk le a fenyöállításról, mert annak semmi hangulata, illata nincs, csak nehéz és drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!