Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám tényleg ennyire fillér...

Anyám tényleg ennyire fillér ba**ó?

Figyelt kérdés
Jönnek az ünnepek . Megbeszéltük hogy én veszem a karácsonyi díszeket, ő meg majd veszi a fenyőfát... Ma nézi a fa árakat azt mondja hogy ő 30-50 euróért nem fesz fát... ( Németországba élünk) .. de én ugyan ennyit költöttem díszekre meg mindenre. Hát akkor nem lesz fa. Így járt...

tegnap 16:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Menjetek el a boltokba 24.én délután és alkudjatok.
tegnap 19:31
 22/32 anonim ***** válasza:
22%

Miért lettek lepontozva azok akik azt írták nem kéne számítson 50 euró? Fejtse ki

Itthon is úgy gondolom, akinek 5-10 ezer forint ilyen jelentőségű dologra sok, ott komoly bajok vannak. Amikor 2-3-400 ezret keres az átlag ember is, akkor annak a 2%-a ha havi szinten számít, megérzi… sokkal többet kellene félretenni havonta alapból, mint 2%…

tegnap 20:57
 23/32 anonim ***** válasza:
Mi csóró békésiek vagyunk, pár éve törtünk meg, hogy oké, legyen egy műfenyő, azért nem kell sorba állni, nem kell sepregetni alatta, igaz, nemigen kell gyertyát se rakosgatni rá, és az égősor is jobb ha nem melegedős fajta. Egy nagy kukazsákban elvan a következő évig, közepesnek mondható méret, és szép, külön jól áll neki az a nagyon minimális színeltérés, amit vittek bele az alkotói. Nehéz kiszúrni, hogy mű, főleg amikor a villódzó ledcsík is országútizgat az ember arcába rajta. A fenyőillatot nem engedtük el, sikerült jóféle illóolajat találni rá, meg van ilyen karácsonyi süti fűszerezés illatú is, amit szintén bevetünk módjával. Nem az igazság történik nyilván, de egyrészt a lustaság megélése (főleg az egyéb ünnepi teendők közepette) már megéri a kompromisszumot, másrészt akkor veszünk rendes fenyőt, amikor csak akarunk, és azért ide sorolnám én is azt, hogy ez ökológiai szempontból is jobb, mint veszegetni a fenyőt. Nem a kitermelése miatt, mert ülteti is, aki kitermeli, és oxigén lesz abból (persze pár évig túl kicsik a fák és "pár" végső évük kimarad a buliból, ez okés, persze, hogy rosszabb így még ez is), hanem inkább a talaj tartós elsavasítása nagyobb területen egy eléggé tájidegen fajjal azért nem a legnagyobb ötlet.
tegnap 21:17
 24/32 anonim ***** válasza:
49%

Igaza van. Nyilván hogy a dísz nem olcsó dolog, hiszen sok évig felhasználható. Ha mondjuk egy dísz 10 alkalmat kibír (többet amúgy), akkor az olyan, mintha fajlagosan 3-5 EUR-t költöttél volna ERRE a karácsonyra.

Vagy jövőre ki veszi a fát? Majd mindig arra fogsz hivatkozni, hogy bezzeg a díszeket Te vetted? És ezt elsütöd még vagy 5x? Miközben már jövőre nem kell díszeket sem venni.

tegnap 21:35
 25/32 anonim ***** válasza:

Te agyas tegyél már félre kétszázezerből ilyen árak mellett.:)

Fogalmad sincs micsoda szart ér a pénz itthon.

tegnap 21:53
 26/32 anonim ***** válasza:
49%
Rajzolj egyet anyádnak A3-as lapra zöld krétával.
tegnap 22:28
 27/32 anonim ***** válasza:

"30-50 euró, az kb. 12-20 ezer. Nem az volt, hogy Magyarország a legdrágább?"

Annyit keresel, mint egy német, te nagyokos?

AMúgy kb. itt is ennyi. Vagy több. Attól függ milyen fajtát és méretet veszel.

tegnap 22:43
 28/32 anonim válasza:
0%

Németország még működik?

Azt hittem már tönkrement a muszlimok miatt. Kitartás!

tegnap 23:45
 29/32 anonim ***** válasza:
Hat tényleg nem sok értelme volt kiköltözni ha itt 30-40eurokon megy a hiszti. Az már Magyaroszágon sem ér kb semmit, két embernek ebéd egy kicsit jobb étteremben vagy két kürtőskalács forralt borral…
tegnap 23:48
 30/32 anonim ***** válasza:
62%
Köszi minden rendben itt kint, jobban élünk mint otthon a sok fideszbirka, anyagi gondoktól mentesen azt csinálunk amit szeretnénk és nem rettegünk lesz e a hónap végén étel az asztalon.:)
tegnap 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!