Anyám tényleg ennyire fillér ba**ó?
Lol mi 25 eurót fizettünk egy kis műfenyőért (nem támogatjuk az élő fák kivágását) és ezzel a kis fenyővel el leszünk pár évig. Egyszer befektetsz, jövőre nem kell.
Mi is külföldön élünk, 30 eurón fennakadni tényleg fillérbaxóság.
Műfenyő a megoldás. Abból is van, ami nagyon hasonlít az igazira, igaz drágább, de pár év alatt visszahozza az árát.
Mi is végül ez mellett döntöttünk, mert untuk már cipelni, keresgélni, a meleg lakásban 1 hetet bír ki a normann is - mert hetekkel előre kivágják már ugye, nincs illata, a lucnak alig van ága stb. Amit mi vettünk egy jó drága műfenyő volt eredetileg, de, mivel az utolsó, kiállítási darab volt csak, doboz nélkül "kinyitva" azt mondták, ha elvisszük, fél áron odaadják 😀 így lett egy tök jó 🎄fánk, jó áron - ezt csak azért írom, mert érdemes akár így menni, mint mi, 23 vagy 24-én mentünk be a Praktikerbe, nem kapkodtuk el 😀
Max adsz bele a műfába is (tudom nem fair, de mennyit költött rád anyud az életedben zokszó nélkül, ebbe is gondolj bele kicsit), cserébe jövőre erre már semmit nem kell költenetek.
Ja és ha anyád részéről ez fillérbaxóság, akkor te miért is akadsz fenn rajta, ahelyett, hogy kifizetnéd és nem itt fröcsögnél nekünk?!
Kellemes ünnepeket a szeretet ünnepén, ugye....
Nalunk most facebookon mindenki ingyen osztogatja a fakat, en is most adtam oda 2 db mufenyot ingyen, mert nekem mar nem kell.
Biztos vagyok benne, hogy nalatok is van ilyesmi. Veszekedes helyett torekedjetek a megoldasra. Sok helyen 24-en meg az igazi fenyoket is kirakjak ingyen, mert mar senki nem veszi meg.
Hajra.
Kislány, itt max te “jársz így”, mert láthatóan te hisztikézel egy fán, mint valami óvodás, nem anyád.
Díszeket meg nem kell minden évben venni, ellentétben az élő fával. Vegyetek egy asztali műfenyőt, karácsony után meg a nagyobbak is sokszor le vannak árazva (legalábbis idehaza), arra egyszer kell beruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!