Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám tényleg ennyire fillér...

Anyám tényleg ennyire fillér ba**ó?

Figyelt kérdés
Jönnek az ünnepek . Megbeszéltük hogy én veszem a karácsonyi díszeket, ő meg majd veszi a fenyőfát... Ma nézi a fa árakat azt mondja hogy ő 30-50 euróért nem fesz fát... ( Németországba élünk) .. de én ugyan ennyit költöttem díszekre meg mindenre. Hát akkor nem lesz fa. Így járt...

tegnap 16:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
62%

Lol mi 25 eurót fizettünk egy kis műfenyőért (nem támogatjuk az élő fák kivágását) és ezzel a kis fenyővel el leszünk pár évig. Egyszer befektetsz, jövőre nem kell.

Mi is külföldön élünk, 30 eurón fennakadni tényleg fillérbaxóság.

tegnap 17:16
 12/29 anonim ***** válasza:
22%
A legtöbb ember nem keres 2500 Eurót tisztán! Úgy meg föleg nem elég, ha a kérdezöt is el kell tartani egy fizetésböl.
tegnap 17:20
 13/29 anonim ***** válasza:
59%
11-es: nálunk egy ember heti kajája 50 Euro - szóval annyira azért nem kis összeg!
tegnap 17:20
 14/29 anonim ***** válasza:
72%

Műfenyő a megoldás. Abból is van, ami nagyon hasonlít az igazira, igaz drágább, de pár év alatt visszahozza az árát.

Mi is végül ez mellett döntöttünk, mert untuk már cipelni, keresgélni, a meleg lakásban 1 hetet bír ki a normann is - mert hetekkel előre kivágják már ugye, nincs illata, a lucnak alig van ága stb. Amit mi vettünk egy jó drága műfenyő volt eredetileg, de, mivel az utolsó, kiállítási darab volt csak, doboz nélkül "kinyitva" azt mondták, ha elvisszük, fél áron odaadják 😀 így lett egy tök jó 🎄fánk, jó áron - ezt csak azért írom, mert érdemes akár így menni, mint mi, 23 vagy 24-én mentünk be a Praktikerbe, nem kapkodtuk el 😀

Max adsz bele a műfába is (tudom nem fair, de mennyit költött rád anyud az életedben zokszó nélkül, ebbe is gondolj bele kicsit), cserébe jövőre erre már semmit nem kell költenetek.

tegnap 17:51
 15/29 anonim ***** válasza:
68%

Ja és ha anyád részéről ez fillérbaxóság, akkor te miért is akadsz fenn rajta, ahelyett, hogy kifizetnéd és nem itt fröcsögnél nekünk?!

Kellemes ünnepeket a szeretet ünnepén, ugye....

tegnap 17:54
 16/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudhatjuk. Ha pl a karácsonyi menüből hiányzik az az ötven euró, akkor nem fillérbaszóság, ha megspórolja. Előbb kellett volna utánanézni, mi mennyibe kerül és úgy kalkulálni. Vagy elég pár ágat feldíszíteni. Ma én ingyen kaptam asztaldísznek pár ágat, pedig ki akartam fizetni.
tegnap 17:58
 17/29 anonim ***** válasza:
81%

Nalunk most facebookon mindenki ingyen osztogatja a fakat, en is most adtam oda 2 db mufenyot ingyen, mert nekem mar nem kell.

Biztos vagyok benne, hogy nalatok is van ilyesmi. Veszekedes helyett torekedjetek a megoldasra. Sok helyen 24-en meg az igazi fenyoket is kirakjak ingyen, mert mar senki nem veszi meg.

Hajra.

tegnap 18:27
 18/29 anonim ***** válasza:
24%
Kár volt kimenni Németországba, ha ugyanúgy 50 eurókon megy a számolgatás meg a fillérb@szás… a 4-5-6 ezer euróból amiből ketten éltek ne vicceljünk már…
tegnap 19:01
 19/29 anonim ***** válasza:
59%

Kislány, itt max te “jársz így”, mert láthatóan te hisztikézel egy fán, mint valami óvodás, nem anyád.

Díszeket meg nem kell minden évben venni, ellentétben az élő fával. Vegyetek egy asztali műfenyőt, karácsony után meg a nagyobbak is sokszor le vannak árazva (legalábbis idehaza), arra egyszer kell beruházni.

tegnap 19:12
 20/29 anonim ***** válasza:
77%
Aki kint él és földhöz vág 30 euro az valóban fillérb.aszó.
tegnap 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!