Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem el itthon ezt...

Hogyan viseljem el itthon ezt a gyász hangulatot?

Figyelt kérdés
Anyám és apám is vírusos most, tegnap délután tudták meg, csináltak hivatalos tesztet, mindkettőjüknek pozitív. Tesómmal így ma nem megyünk suliba, igaz, hogy nekünk semmi tünetünk nincsen, de nem kockáztatunk. Viszont legalább kimozdulhattam volna egy kicsit ebből a közegből ami most itthon van. Teljesen halál hangulat van, főleg anyámnál. Látszik rajta milyen rosszul van, meg a halálán van, mindene fáj, semmihez nincs ereje stb. Olyanokat mondogat meg gondol, hogy biztosra veszi, hogy bele fog halni, nem éli ezt túl, és teljesen depis lett most ettől meg ereje sincsen. Nem döntötte le a lábáról azért a vírus MÉG, tehát nem fekszik egész nap, csinálja a dolgát, a házimunkát, amibe én is besegítek neki. De annyira fájnak a végtagjai, hogy menni is alig bír, meg pánikol. Annyira rossz ilyen hangulatban lenni, amúgyis nehezen viselem, ha valaki beteg és látszik rajta, hogy nincs jól, most meg vírusidőszakba amúgyis világváge hangulat van akörül aki elkapja a vírust. Én nagyon nehezen bírnám ki, ha 2 hétig itthon kéne lennem ebben a lehangoltságban, és persze nem tehetek semmit, hogy ez megváltozzon, az ő hangulatuk rám is kihatással van. Hogy bírjam ki, hogy ne essek én is depresszióba meg ne legyenek negatív gondolataim?

2021. szept. 10. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
23%
Húzzon már innen a sok kötsög. Én nem állok senki oldalán, a kérdezőnek is vannak hibái (amiért nem ítélkezek, mert nem ismerem személyesen és normális, jólelkű ember nem ítélkezik olyan felett akit személyesen nem ismer.) Ti mondjátok itt, hogy a kérdező lelketlen, akkor ti mik vagytok? Megmondta, hogy megkapta a segítőkész válaszokat, kötekedésből nem kér, erre ti mit csináltok továbbra is? Ez nektek tényleg jó, hogy idegeneknek nagy a pofátok? Gondololom a valóságba meg sz*rba se vesznek titeket, különben nem csinálnátok ilyet.
2021. szept. 10. 14:52
 72/88 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk nem értem minek vannak a szüleid "halál hangulatban", ha eddig nem féltek a covidtól, csak az oltás lehetséges mellékhatásaitól. Akkor tessék, most itt a covid, lehet lábon kihordani, örüljenek maguknak, hogy legalább nem chippelték be őket tüskefehérjével. Szedjenek C vitamint, meg olvassanak Gödényt, az jó a vírus ellen ugye.

Nyilván segíts nekik, csináld meg a házimunkát. Amúgy meg foglalad el magad, nézz filmet, sorozatot, olvass, tanulj. Nincs min aggódni, hiszen ez csak egy kis influenza, ha az oltás sem kellett, akkor most sem kell félni tőle...

(Simán lehet, hogy hetekig szarul lesznek, vagy kórházba kerülnek.)

2021. szept. 10. 15:41
 73/88 anonim ***** válasza:
0%
Majka azt mondta Dr Gödényre, hogy "szteroid bohóc":D
2021. szept. 10. 16:07
 74/88 anonim ***** válasza:
69%

61-es akkor nagyon rosszul gondolod, ez az én egyetlen egy fiókom és csakis egyedül az enyém,és nem nem én írtam ki a kérdést. Mellesleg undorodom a hozzád hasonló kötekedő, minden is kamu, meg minden kérdést is egy kérdező ír ki szlogenű szh@rháziktól.

Amint valaki egyetért a kérdezővel, vagy ellenvéleményen van az ilyen szutykokkal mint te, egyből a kérdező másik accountja, dolgot szededitek elő, a magadfajta szh@rokat kéne kibacni erről az oldalról elsőként.

68-as igen az vagy! Örülök hogy rájöttél.

70-es pont hogy ez az hogy ők trollkodnak, teljesen mindegy mit írnál ki egyből vagy az jelenne meg hogy jujj ezt vagy azt a kérdést is te írtad ki vagy azt hogy kamu, tipikus undorító trollkodó férgek ezek, szinte minden 2. kérdésnél megjelennek ezek, vagy unatkoznak, vagy még nem vitették el őket az elmegyógyra.

2021. szept. 10. 17:44
 75/88 anonim ***** válasza:
84%
Pont majka beszél ilyesmiről, ránézel és beállsz :D
2021. szept. 10. 17:46
 76/88 A kérdező kommentje:

75, imádlak! És köszönöm! :)

Annyira felb*sznak egyszerűen itt az emberek. Kapok hasznos válaszokat is, meg segítőkészeket, egyedül a normális emberek miatt járok fel még ide, meg írok ki kérdéseket. De az ilyen szutykok annyira kiidegelnek mindig. Tudom, pont ez a céljük, hogy felhúzzák az embereket, meg belerúgjanak mindenkibe, és le kéne sz*rnom, de az ilyet addig ütném amíg meg nem normálisodik (erre meg ugye a neten keresztül nincs lehetőségem XD). De napról napra egyre rosszabb az oldal színvonala. Nem is értem miért nem rúgnak ki innen egy csomó embert (ahogy te is mondtad, elsősorban az ilyen kötekedőket akiknek nincs élete az oldalon kívűl). Szerintem kéne ilyet csinálni a moderátároknak, hogy aki mondjuk 3 rosszindulatú választ ír az oldalra, vagy kamuzik, úgy, hogy a kérdés nem kamu, az repüljön. De erre várhatunk. :/

2021. szept. 10. 18:53
 77/88 anonim ***** válasza:
35%

Tehát már fél 3-ra sikerült felporszívózni? Te egy kibszott

hős vagy! 🥳 És még főzni is fog.

De amúgy volt egy borderline ismerősöm, na az sírt így mindenen, aztán meg kezdett ilyen nevetséges ámokfutásba, miután szembesítve lett.

2021. szept. 10. 19:05
 78/88 A kérdező kommentje:
78: XDDDD
2021. szept. 10. 19:12
 79/88 A kérdező kommentje:
78, jó reggelt kívánok, hogy most tűnik fel amiket már órákkal ezelőtt írtam. XD Hisz a magadfajta állandóan itt lóg, ha kötekedni van ereje akkor semmi másból nem állhat az élete, az én kérdésemet meg elhanyagoltad. Ejj, szégyeld el magad.
2021. szept. 10. 19:13
 80/88 anonim ***** válasza:
89%
Dikk, én csak most jöttem, na! Attól még csicsak vagy.
2021. szept. 10. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!