Hogyan viseljem el itthon ezt a gyász hangulatot?
Mondjuk nem értem minek vannak a szüleid "halál hangulatban", ha eddig nem féltek a covidtól, csak az oltás lehetséges mellékhatásaitól. Akkor tessék, most itt a covid, lehet lábon kihordani, örüljenek maguknak, hogy legalább nem chippelték be őket tüskefehérjével. Szedjenek C vitamint, meg olvassanak Gödényt, az jó a vírus ellen ugye.
Nyilván segíts nekik, csináld meg a házimunkát. Amúgy meg foglalad el magad, nézz filmet, sorozatot, olvass, tanulj. Nincs min aggódni, hiszen ez csak egy kis influenza, ha az oltás sem kellett, akkor most sem kell félni tőle...
(Simán lehet, hogy hetekig szarul lesznek, vagy kórházba kerülnek.)
61-es akkor nagyon rosszul gondolod, ez az én egyetlen egy fiókom és csakis egyedül az enyém,és nem nem én írtam ki a kérdést. Mellesleg undorodom a hozzád hasonló kötekedő, minden is kamu, meg minden kérdést is egy kérdező ír ki szlogenű szh@rháziktól.
Amint valaki egyetért a kérdezővel, vagy ellenvéleményen van az ilyen szutykokkal mint te, egyből a kérdező másik accountja, dolgot szededitek elő, a magadfajta szh@rokat kéne kibacni erről az oldalról elsőként.
68-as igen az vagy! Örülök hogy rájöttél.
70-es pont hogy ez az hogy ők trollkodnak, teljesen mindegy mit írnál ki egyből vagy az jelenne meg hogy jujj ezt vagy azt a kérdést is te írtad ki vagy azt hogy kamu, tipikus undorító trollkodó férgek ezek, szinte minden 2. kérdésnél megjelennek ezek, vagy unatkoznak, vagy még nem vitették el őket az elmegyógyra.
75, imádlak! És köszönöm! :)
Annyira felb*sznak egyszerűen itt az emberek. Kapok hasznos válaszokat is, meg segítőkészeket, egyedül a normális emberek miatt járok fel még ide, meg írok ki kérdéseket. De az ilyen szutykok annyira kiidegelnek mindig. Tudom, pont ez a céljük, hogy felhúzzák az embereket, meg belerúgjanak mindenkibe, és le kéne sz*rnom, de az ilyet addig ütném amíg meg nem normálisodik (erre meg ugye a neten keresztül nincs lehetőségem XD). De napról napra egyre rosszabb az oldal színvonala. Nem is értem miért nem rúgnak ki innen egy csomó embert (ahogy te is mondtad, elsősorban az ilyen kötekedőket akiknek nincs élete az oldalon kívűl). Szerintem kéne ilyet csinálni a moderátároknak, hogy aki mondjuk 3 rosszindulatú választ ír az oldalra, vagy kamuzik, úgy, hogy a kérdés nem kamu, az repüljön. De erre várhatunk. :/
Tehát már fél 3-ra sikerült felporszívózni? Te egy kibszott
hős vagy! 🥳 És még főzni is fog.
De amúgy volt egy borderline ismerősöm, na az sírt így mindenen, aztán meg kezdett ilyen nevetséges ámokfutásba, miután szembesítve lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!