Mit tegyek ha a párom alkoholista?
Muszáj hozzászólnom! Apám alkoholista vokt, ellopta a spórolt pénzemet, felforgatta a szobámat pénzt kutatva, összehugyozta, szarta, hányta a házat.... Eljön ez a szintű leépülés... Az ilyen anyákat jól felpofoznám, akik kitartanak egy ilyen féreg mellett. 13 évesen megpróbáltam megölni magam. Pár éve meghalt, és én örültem...
Menekülj! Könyörögtem a kolléganőmnek, aki hasonló cipőben jár, hogy ne tegye ki ennek a kislányát! Erre már az eljegyzésük is megvolt!
Szar anya vagy, ha ennek kiteszed a hyerekedet! Évekig kezelt pszichiáter! Ezt akarod a gyerekednek? Nem tudtam tanulni, mert ordítottak éjjel nappal! Menekülj! El fogja veszíteni a munkáját aztán téged fog űzni, hogy adj neki pénzt! Nem érdekli majd se te se a gyerek, csak a pia! Impotens lesz a piától! Azt akarod, hogy tönkre menjen a gyereked élete? Nooooormális vagy? Könyörgöm menekülj! Apám azt mondta, ha olyan lesz mint az apja megöli magát! Olyan lett. Az alkoholizmus hajlama átkos örökség! Soha nem fog megváltozni! Ne tedd ki ennek a gyermekedet!!!
Tudod milyen az,
-szégyenben élni?
-takargatni a nyilvánvalót?
-rettegni hogy jön haza/mire mész haza/egyáltalán hazajön, vagy valahol fekszik?
-rejtegetni a pénzed?
-nélkülözni, mert elissza a pénzt?
-a gyerek nem érzi a biztonságot, a bizalmat, fél az emberektől, bűnösnek, mocskosnak szégyenletesnek érzi magát, azt hiszi miatta veszekednek? Depressziós, szorongó lesz? Vagy megszökik? Vagy inkább a halált válaszja, mint ezt a borzalmat?
Hagyd el! Hagyd el! Hagyd el!
Azt vártam, hogy meghal! Hogy többé nem jön haza, valahol megdöglik miközben részegen töri össze magát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!