Mit tegyek ha a párom alkoholista?
Nem tudom miert lett leszavazva a 7-es.
A kapcsolattal nem az a baj, hogy nem szeretik egymast, hanem sajnos a kapcsolat KOZBEN kialakult egy fuggoseg.
A rengeteg mindent-tudo kommentek ellenere, amit leirtal, abbol arra lehet kovetkeztetni, hogy tudja, hogy mit csinal es tudja hogy rossz.
"mikor józan megigeri hogy többet nem iszik és velünk fog foglalkozni" - erre itt a bizonyitek.
Amugy nem tudom, de azt irod, hogy "7 éve vagyunk együtt a párommal"
es
"Mostanában nagyon elkezdett inni."
Mostanaban.
Tehat eddig, 7 hosszu evig szerettetek egymast - javits ki ha nem igy van.
Erre MOSTANABAN jott valami kihivas, aminek boven az elejen tartotok, es te mar azonnal lelepnel
Ezt ha te is akarnad es teljes szivedbol tamogatnad a parod, akkor BOVEN meg lehetne oldani szakemberekkel esetleg egy kis gyogyszerrel.
Ismerek ilyen parost csak pont forditott eset volt. A ferfi nem ivott, a csaj szetitta magat, masoknal aludt (ferfiaknal is!), sokszor hazudott a parjanak, hogy lemegy a boltba - aztan nem ment haza.
Es a srac nem hagyta ott, hanem elmentek egyutt szakemberekhez, pszichologushoz.
Es megjavult, es szeretik egymast.
Szoval valami nem stimmel kerdezo.
Te biztos, hogy ha nem is lenne ez az alkohol dolog a paroddal, akkor is egyutt maradnal vele?
Vagy ez jol jott hogy van egy eros indok, igy ott tudod hagyni gyorsan?
Nem hangzik ugy, mintha te tul sokat meg akarnal tenni ezert a 7 eves kapcsolatert, meg a gyerekedert, hanem gyorsan lelepnel, mert mar elment a kedved a kapcsolattol mar regota.
Az alkoholizmus családi betegség. Nem csak a Pisti meg a Józsi meg a Gizi meg a Kati betegsége. Az egész családé. Csak mondom.
"Minden a családban kezdődik, a szenvedélybetegség is, a gyógyulás is."
És a 12-es nagyon jókat írt.
Mondom ezt úgy, hogy én alkoholista vagyok (ez azt jelenti, hogy most nem iszom, de bármikor előfordulhat, hogy megint inni fogok) és a családom sz.rt a fejemre. Senkit nem érdekelt az alkoholizmusom.
13-as voltam
15
Nem egészen. Honnan veszel ilyen hülyeséget?
#7 és 12
Látszik, hogy életedben egyetlen percet nem éltél alkoholistával, de főleg OLYAN alkoholistával nem, aki tagad és nem közreműködő!
Soha ne legyen benne részed,...vagy inkább DE!
Akkor majd rájössz, hogy a szentbeszéd helyett (ismerek olyan párt...stb) inkább életképes tanácsot adj és NE GYENGÍTSD a Kérdezőt!
Kivéve persze, ha te is alkoholista vagy és hazabeszélsz!
Én is ezt mondom,hogy ez egy betegség.
Amit meg kell gyógyítani.
Teljesen igaz,amit a 12-es írt!
17
Nem vagyok alkoholista, sosem voltam.
Apam volt az, es ebben halt meg.
Senki nem segitett neki mint ahogy az elso oldalon levo valaszolok, mindenki ott hagyta en meg voltam kb 9 eves.
Arcon pofozgatnam azokat akik lattak, hogy min megy keresztul es szartak bele, meg sem kerdeztek tole, hogy
"Miert?"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!