Mi az a legdurvább családi erőszak amit átéltetek vagy egy barátotok/ismerősötök élt át?
De az ilyen emberek MINEK vállalnak gyereket ????!!!?!!
Én pl tudom, hogy szülőnek totálisan alkalmatlan lennék, de nem is akarok gyereket.
75#
Ezen bekonmyeztem pedig fiu vagyok es mar nem fiatal.
Ez nagyon szomoru.
Ezeket itt olvasva, úgy érzem, elveszett minden reményem az emberiségben.
Hálát adok a jó Istennek, a sorsnak, a szerencsének hogy nekem jó élet jutott.
Sajnálom hogy sok embernek ilyeneket kellett átélnie. Azt kívánom hogy legyen boldog életetek.
Van egy elég érdekes történet ami egy ismerősöm története.
Adott egy szerelmes pár frissen végzett diplomával belekezdenek az életbe. A nő nagyon szeretne gyereket és főállásu anyuka akar lenni. A pasi még szeretne várni amíg fel nem húzzák magukat anyagilag. A nő minnél jobban szeretne és történt egy "baleset" és a nő terhes lett. Megszületett a baba és rájött, hogy nem olyan egyszerű de azt hitte a gyerek szeretete ezt visszaadja. Depressziós lett és egyik pillanatba túlféltette másik pillanatba meg eldobta a gyereket magától. A pasi alig volt otthon mert sokat dolgozott, hogy legyen pénz eltartani a családot. Amikor otthon volt akkor takarítot kaját csinált rendbe rakta a gyereket és legutolsó sorban aludt. Közben az anya ordítozott vele és lelki terrorba tartotta. Volt kb egy fél év amikor anya teljesen megváltozott és újra a régi lett ekkor becsúszott egy újabb baba. A terhesség utolsó hónapjában naponta akart kést szúrni a hasába az anya mert gyűlölte a gyereket. Amikor megszületett alig foglalkozott vele. Az anya pár hónap alatt végül teljesen bekattant ön-és közveszélyes volt így bezárták egy elmegyógyintézetbe. Az apa visszaköltözött a szüleihez és kevesebb munkát vállalt mert lekileg tisztára kész volt. A gyerekeket szerencsére nem érintette mélyen a dolog mert még kicsik voltak. Az apa a munkahelyén megismerkedett egy kedves hölgyel aki sokáig visszautasította mert sose akart gyereket és félt, hogy rossz anya lenne. Végül összejöttek és összeköltöztek. Az a nő imádta a gyerekeket és nagyon jó anyuka lett belőle. Boldog család lettek és a kisebbik gyerek is már 19 éves. A szülőanya meghalt még az elmegyógyintézetben ami késöbb megszünt. A gyerekek tudják a történetet és megvan a maga véleményük de nem foglalkoznak a múltjukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!