Mi az a legdurvább családi erőszak amit átéltetek vagy egy barátotok/ismerősötök élt át?
Ez meg abban a faluban volt, ahol nyaralni szoktunk. Ismerős volt a csajszi. Anyósék sulijába járt.
Még jó, hogy alig kapott első körben bünti. Csak kiderül, hogy élt a csajszi, amikor fejjel lefelé belerakta egy vízzel töltött aknába, hogy ott fulladjon meg miután jól megverte.
15-ösnek igaza van.
Engem ritkán vertek meg – bár akkor nagyon –, de folyamatosan becsméreltek, pocskondiáztak. Anyám nárcisztikus volt, apám meg csak neki hitt. Anyám állandóan árulkodott rám, pedig sokszor nem is volt igaz, amivel vádolt, vagy nem volt olyan komoly, amit elkövettem, mint amilyennek beállította.
Kamaszkoromtól szociális fóbiás lettem, ami később depresszióvá alakult. Sokat jártam pszichológushoz, majd később pszichiáterhez, évekig szedtem gyógyszereket. 46 éves koromra jöttem rendbe, tehát tulajdonképpen onnantól olyan az életem, mint amilyen lehetett volna, ha nem ők a szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!