Mi az a legdurvább családi erőszak amit átéltetek vagy egy barátotok/ismerősötök élt át?
Néhány generációval ezelőttieknek ezt nem könnyű elfogadni.
Vajon ez volt az a pillanat, amikor kiderült, hogy leszbikus a lánya és ti egy pár vagytok? Ha igen, akkor ez sokkoló volt mindkét oldalnak.
Ismeretségi körömben van egy leszbi lány. Ott apuka nem fogadja el a lánya párját. Nem szól hozzá. De a lányát szereti, csak a másik nőcit nézi levegőnek. Ennek a leszbi párnak gyereke lett. A másik lány szülte meg a gyereket, akinek az apja ismeretlen eredetű, de genetikailag megbízható spermadonor. Ott voltam egy ünnepi ebéden, amin ez az ismerősöm nem hajlandó a gyereket megfogni és unokájának tekinteni.
3 doktorija van a csókának. Nem mondható, hogy ostoba. Egyszerűen ez hitvita.
"Nem mondható, hogy ostoba. Egyszerűen ez hitvita."
Aki bármilyen hit (azaz még csak nem is tudás, tény, tudomány, csak egy mese, sejtés, kósza gondolat-katyvasz) miatt taszítja el a családját, az bizony ostoba.
Megrázó volt ezeket olvasni. Én most elképesztően hálás vagyok, hogy még ismerősről sem tudok hasonló történeteket.
Sok erőt és kitartást mindannyiótoknak!
85: a leköpés nem erőszak
2: az ilyet nem is nevezném anyának, még a drogos szülő is egy áldás hozzá képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!