Kérdező te nem ismered a családom. Nálunk mindenki megmondja hogy mit gondol mert hülyeségnek tartjuk a jópofizást, hogy jaj nehogy megsértődjön a másik. :)
Utolsó: tudod az alapvető baj az, hogy általánosítasz. Van valami ami Neked életed legjobb dolga és összeszorul a szíved ha arra gondolsz hogy mi van ha nem tapasztaltad volna meg. Csakhogy más emberek nem olyanok mint te. Lehet nekik csak szenvedés lenne. Ha nem lenne igazam akkor csak tökéletes családok lennének, ezzel szemben tele van a világ szenvedőkkel. Épp ezért mert nem mindenkinek jó az anyaság csak sokakra ráerőltetik. Szóval nem kell sajnálni mert az ami neked jó, nem biztos hogy nekem is, tehát én nem vesztek ha nem tapasztalom meg. Amúgy pedig láttam hogy kiforgattad a szavaim azért nem vettem a lapot mert a véleményem nem változott
2010. aug. 6. 20:37
222/282 anonim válasza:
Itt mindenki csak azért sajnál téged,mert ennyire korlátolt vagy.
2010. aug. 6. 21:23
223/282 anonim válasza:
De nekem nincs szükslgem sajnálatra. :) Csak azért sajnálsz mert azt hiszed máshogy nem lehet jól élni mint ahogy te gondolod.
2010. aug. 6. 21:24
224/282 anonim válasza:
Én nem sajnálom és szerintem nem korlátolt, tök jól meg lehet lenni gyerek nélkül. Nem mindenkinek ez a legfontosabb az életben. Ha ez így lenne örökbeadások és problémás családok sem lennének. Nem vágnák 30 év után a gyerekük képéhez, hogy nem is akartalak, megbántam az egészet. Nem mindenkinek vágyálma a gyerek, de attól még lehet egy boldog ember és ugyanolyan hasznos tagja a társadalomnak.
2010. aug. 6. 21:24
225/282 anonim válasza:
Ezzel egyetértek,csak nem kéne fröcsögni a gyerekesekre.
2010. aug. 6. 21:26
226/282 anonim válasza:
Ti fröcsögtetek rá, hogy így meg úgy miből marad ki. Mi közötök hozzá? Ráadásul a gyerekes anyuka is igazat adott pár dologban. Akkor miről beszélünk?
2010. aug. 6. 21:27
227/282 anonim válasza:
Én nagyon családcentrikus vagyok és gyerekimádó, de a hozzászólásokat olvasva 73%-os válaszoló meglátásaival értek egyet legnagyobb részben.
2010. aug. 6. 21:30
228/282 anonim válasza:
Bocs, a 76%-ossal
2010. aug. 6. 21:31
229/282 anonim válasza:
Én is a 76-ossal értek egyet. Mondjuk én szintén nem vagyok gyerekvállalás párti, nem való nekem az anyaság. Nincs bajom a kisgyerekesekkel sem a terhesekkel, sőt összeszorul a szívem, örülök a boldogságuknak, de hánynom kell attól ahogy egyesek visszaélnek vele és a világ legértéktelenebb emberének tartják aki nem akar szülni vagy nincs tőlük elájulva.
2010. aug. 6. 21:33
230/282 anonim válasza:
Provokátorok,álljatok ki az utca sarkára és kössetek bele eg y kétajtós szekrénybe.Azt nem meritek,mi?akkor minket hagyjatok békén.Szánalmasak vagytok.És gyávák.Gyávák a gyerekvállaláshoz,mert az felelősséggel jár,és még elvárjátok,hogy ezért tiszteljenek benneteket,mikor ti senkit nem tiszteltek.Egyszerűen,gerinctelenek és gyávák vagytok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!