Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
 261/282 anonim ***** válasza:
71%

Látod? Tehát mégsem azért mondod mert olyan hűde megértő mindenki körülötted.

Amúgy pedig nem, nem én írtam ki azt a kérdést. Nő vagyok, és valóban undorító dolog becsapni mást de nem túlzottan érdekel a téma.

2010. aug. 8. 18:23
 262/282 anonim ***** válasza:
52%
Még mindig azt mondom, sok minden múlik azon, hogy hogyan beszélünk másokkal. Ám ha neked csak az a fontos, hogy igazad legyen, hát legyen. Menjél vegyél gyerekpezsgőt és ünnepeld GyK-beli győzelmed. Mert nekem elég volt. Mindegy mit írok, ha valaki nem akarja érteni, az soha nem is fogja. Ez van.
2010. aug. 8. 19:01
 263/282 anonim ***** válasza:
32%
Épp ez az hogy te írogatsz vissza, nem én kérem... Nem tudom mit akarsz, nem értem, ugyanis van egy véleményem és szilárd. Meggyőzni nem fogsz akkor nem tudom miről beszélsz?
2010. aug. 8. 19:15
 264/282 anonim ***** válasza:
48%
Arról beszél,hogy te viszont meg akarsz győzni másokat hogy a te hülyeséged felsőbbrendü pi nává tesz téged.Pedig pont hogy nem.Igazából egy önző R I B A N C vagy.Ez a véleményem,amihez JOGOM VAN
2010. aug. 9. 00:03
 265/282 anonim ***** válasza:
18%

Miért pont r*banc? Csak mert egy csúnya szó? Sajnálattal kell közölnöm hogy átlagoshoz képest elég prűd vagyok ilyen téren, nem hogy r*banc. Nagy okosság gondolkozás nélkül csúnya szavakat kiabálni. :) Úgyhogy ezzel sem érsz célt.

Az meg nem érdekel ha valaki önzőnek hisz. Én dolgom, neki nem ártok vele, nekem meg így jó. Te meg puffogj tovább, remélem már vörös a fejed. Engem nem érdekel ki minek néz...

2010. aug. 9. 00:11
 266/282 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem érdekelne már rég nem irkálnál ide,kedves PRŰD ISTENNŐ,AHHHH.Akkor meg egy frigid pi csa vagy aki irigyli a családosokat.Mert azokat valaki szereti,téged meg senki.
2010. aug. 9. 10:37
 267/282 anonim ***** válasza:
61%
Ne haragudj, ha nem érdekel, akkor dugulj már el, mindenhol te vagy jelen a kutyáiddal, meg a hülye dumáddal, már mindenki unja....Mit szedsz?-vegyed kettessével, lehet hatásosabb.
2010. aug. 9. 11:37
 268/282 anonim ***** válasza:
33%
Hogyne érdekelné,szegény félti a kutyáit a gonosz anyukáktól...
2010. aug. 9. 17:48
 269/282 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Nem én írtam ki, ha tőlem kérdezed, ezt most nem is értem.

2010. aug. 9. 18:02
 270/282 anonim ***** válasza:
18%
Nem tőled kérdezem.Ha nem te írtad ki, akkor itt az ideális párod.Pont olyan kretén,mint te.
2010. aug. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!