Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
271/282 A kérdező kommentje:
Én a kérdező vagyok, akit éppen lekreténeztél.
Azt kérdezek, amit akarok, viszont a válaszokat kifogásolhatom.
2010. aug. 10. 09:09
272/282 anonim válasza:
Jajj,bocs,késő volt,már félig aludtam.Am meg nem neked linkeltem be a kérdést,hanem az az egyik válaszolónak.Ne haragudj,bocsi még egyszer!!!!!!
273/282 anonim válasza:
Biztos miattam vitáztok csaak? :) Ahhoz képest nélkülem is jól elvagytok...
274/282 anonim válasza:
Ja,csak két napig senki nem írt semmit:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
275/282 anonim válasza:
Minap strandon voltam, ahol a büdös koszos wc-ben szoptatott az egyik anyuka. Sajnáltam őt is, meg a picit is, mert a társadalom hülyesége miatt, nem merte kényelmesebben tisztább helyen etetni a babáját. Ha ennyire prűdek vagyunk, akkor sokkal több helyet kellene létrehozni ahol a kismamák pelenkázhatnak, szoptathatnak. Bár engem nem zavart soha a strand, napozósátorba vagy törölköző alá bújtam és úgy szoptattam.
276/282 anonim válasza:
Akár az az anyuka is bújhatott volna törölköző alá, vagy egy kis sátor alá. Nem hiszem el, hogy a strandon nincs egy igényes öltözőfülke vagy egy pelenkázó. Pelenkázóban is simán lehet szoptatni, semmi égő vagy igénytelen nincs benne.
277/282 A kérdező kommentje:
Ez szörnyű, a wc-ben, borzalmas, hogy mint egy állatnak bújkálnia kell.
2010. aug. 17. 10:07
279/282 anonim válasza:
Bezzeg azért nem sipálkoltok,hogy a strandon a német tehenkék s-es fürdőruciban szaladgálnak...nekik nem kell a wc-be húzódniuk.
280/282 anonim válasza:
Mert arról nem szól a kérdés.Eltévedtél kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!