Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/282 anonim ***** válasza:
53%
Én is kezdem már unni, a szoptatásról a vélemények úgysem fognak változni, van aki szerint tök jó dolog, van aki pedig nem kíváncsi rá más hogyan eteti a gyerekét, én az utóbbi vagyok, felőlem fejre is állhatnak, akkor sem leszek rá kíváncsi és a véleményem sem fog megváltozni. Kár is egymást győzködni.
2010. aug. 5. 23:29
 202/282 anonim ***** válasza:
59%
Igazad van,mert ez egy virtuális játszótér és mi vagyunk rajta a gyerekek.Csak mivel egy ideje már rajtunk kívül más nem szólt bele a beszélgetésbe,egyértelmű volt,hogy rólam beszéltél.Látod,nem vagyunk egyformák,én oda szoktam írni,hogy figyi,nem rólad beszélek.Amúgy meg nem sz ar minden gyermektelen,csak aki beszólogat a kisgyerekeseknek.És persze hogy sok idegbeteg kismama vam.Ők voltak a beszólogatósok még gyermektelen korukban.
2010. aug. 5. 23:31
 203/282 anonim ***** válasza:
77%
Ezzel nem értek egyet, de mindegy is, én se nem szólok be, se nem lesz gyerekem, szerintem a 83-asnak sem, nem függ ez attól kinek van és kinek nincs, de részemről az egész utcán szoptatás anyaság téma lezárva.
2010. aug. 5. 23:34
 204/282 anonim ***** válasza:
34%
Szemellenzős.Pont.
2010. aug. 5. 23:36
 205/282 A kérdező kommentje:

A sok válasz megerősített abban, amit az emberekről gondoltam. Abba kötnek bele, akit gyengének gondolnak, mindegy, hogy az kutya, kóbor macska vagy csecsemő.

Az viszont megdöbbentett, hogy a nők még egymás ellen is képesek fordulni, még akkor is, ha a szoptatást a legjobb dolognak tartják, ami az első hónapokban egy csecsemővel történhet.

2010. aug. 6. 07:35
 206/282 A kérdező kommentje:

Kiegészítés:

Azon is elcsodálkoztam, hogy egyesek szerint a csecsemő nem ehet ott és akkor és olyan módon, ahogyan akar, mondhatjuk akár, hogy úgy, ahogy neki a legjobb, hanem csak korlátok közé szorítva és bujdokolva.

Sokak szerint egy felnőtt azonban ehet az utcán vagy bárhol szendvicset, gyrost, és szotyit köphet a földre, ihat alkoholt és dohányozhat, csámcsoghat az étteremben vagy vendégségben. Drogozhat a parkban egy padon, bár ennek hiába szól bárki, nem hallja, mert éppen lebeg.

2010. aug. 6. 07:59
 207/282 anonim ***** válasza:
68%

Gyermekes kontra gyermektelenek vitája lett a kérdés. Kismamák kontra hajadonok. :) Röhejesen ki lett fogatva a téma. Úgy tűnik, ha valaki szoptat nyilvánosan az azért teszi, mert el van szállva az ő hőn áhított kismamaiságától. Az emberek egy része toleránsabb bárkivel és bármivel szemben, mint a kismamával és a csecsemővel. Ez szörnyű. A másik, hogy bármennyire is diszkréten szoptatok, ha valaki aki látja, hogy a csecsemő fekszik az ölemben és közelebb jön, hogy meggyőződjön alszik a baba vagy szopik, már nincs mit tagadni, ha a baba pofija a póló alatt van,akkor szopik. S ha ezért megszól az én férjem bizony vissza szól neki. Mert csak akkor látja, hogy szoptatok, ha kukkol. S ha kukkol akkor szégyellje magát.

Akinek nincs gyermeke ezt valóban nem értheti. Minthogy akinek egy van, nem tudja milyen két gyermeket nevelni a két gyermekes nem tudja milyen nagycsaládosnak. Sőt aki a párjával él nem tudja milyen egyedülálló szülőnek lenni. Igaz attól véleményt mondhat egyik a másikról, de mivel nem élte át, nem biztos hogy érti a helyzetet és éppen ezért nem biztos, hogy igaza van. Ám azt sem szabad elfelejteni, hogy akinek gyermeke van, az tudja milyen gyermek nélkül élni, mert valamikor ő is úgy élt.

2010. aug. 6. 08:03
 208/282 anonim ***** válasza:
36%
Teljes mértékben így igaz.
2010. aug. 6. 12:15
 209/282 A kérdező kommentje:
Köszi a kiegészítés nagyon jó volt.
2010. aug. 6. 13:52
 210/282 anonim ***** válasza:
41%
:)
2010. aug. 6. 15:35
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!