Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/282 anonim ***** válasza:
39%

Ha nem akarok gyereket az azt jelenti hogy szülni sem akarok, nem? :)

Azt viszont hogy az anyasággal bajom azért nem szülök van nem írtam (bár értelemszerűen nem izgat a dolog, de a normális anyasággal semmi bajom) hanem egy 70 valahány százalékos író.

Anyukámnak meg ugyan mi köze van hozzá hogy akarok-e gyereket? Miért, tán kötelező lenne neki unokát szülnöm vagy milyen jogom szólna bele? Ezt nem vágom.

2010. aug. 5. 21:00
 172/282 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy pedig oda írok ahova akarok. Gyerek nélkül is el tudom képzelni hogy szoptatnék-e vagy sem ha lenne. És fontos a másik oldal is mert az is létezik nem csak az ártatlan anyuka. A diszkréció meg nálam azt jelenti hogy észre sem veszik. Ha észreveszik akkor már nem elég diszkrét. De én nem szoktam beszólogatni csak zavar.
2010. aug. 5. 21:02
 173/282 anonim ***** válasza:
58%
"amúgy pedig oda Írok ahova akarok." bocs,de nem tudsz olvasni,a válaszírás első kritériuma NE OFFOLJ! Te ezt teszed az első megjegyzésed óta.Kedves JOGOM VAN JOGOM VAN JOGOM VAN(szülni nem akaró kutyás),nekem meg jogom van ahhoz,hogy egy idegbeteg,gerinctelen,idi óta,semmirekellő,szánalmas,borzasztó,embernek nem nevezhető lénynek tartsalak.
2010. aug. 5. 22:16
 174/282 anonim ***** válasza:
50%
Miért te nem offolsz? A többiekkel együtt... :D
2010. aug. 5. 22:17
 175/282 anonim ***** válasza:
48%
De,miattad.Bár nem tudom mit foglalkozunk egy ilyen kis senkivel.Vered itt a nyálad,és fingo d nincs,hogy miről beszélsz.Nem vagy anya,nem is akarsz az lenni,tehát semmi közöd ehhez a kérdéshez.Nem szoptatsz,nem is fogsz,nem?Akkor minek fröcsögsz itt?Én meg első körben a kérdésre válaszoltam.
2010. aug. 5. 22:22
 176/282 anonim ***** válasza:
44%
Én is válaszoltam. A kérdés elméleti volt és nem az hogy szoptatsz-e hanem szoptatnál-e... Érdekes amíg nem mondtam hogy nem lesz gyerekem addig nem volt baj. Ez csak egy kifogás hogy azért is nektek legyen igazatok. Családom nekem is van. Máskor írjatok a kisgyerekes témába, bár oda is akkor vahn jogom benézni amikor csak akarom.
2010. aug. 5. 22:26
 177/282 anonim ***** válasza:
41%
Úristen mi lett itt mióta leléptem. Nem szégyellitek magatokat? Leszóljátok a 83%-ost, holott senkinek sem ártott, egy rossz szót sem szólt, csak szúrja a szemeteket, hogy nem akar gyereket. Ennyi erővel az sem kompetens a témában, akinek nincs. És akkor a férfiak? Ők nem fognak szülni, nem zavarhatja őket? Hihetetlen hogy páran hogy letámadtátok, pedig teljesen igaza volt,a történeteiben, amit elmesélt, a fagyiskocsival is, és a kutyával is. Akármennyire is nem tetszik tényleg nagyon sokan azért akarnak előnyt élvezni, mert gyerekük van, velem is megesett nem egyszer, hogy a boltban követelték maguknak, hogy engedjük előre őket, mégiscsak gyerekkel van. Tudom, hogy nem mindenki ilyen és nem lehet általánosítani, de kb. olyan rosszul esik ez a normális anyukáknak, mint ennek a lánynak hogy így beszéltetek vele és értéktelennek tituláltátok a válaszait, holott egyenértékű az tiétekkel és az enyémmel is.
2010. aug. 5. 22:27
 178/282 anonim ***** válasza:
42%
Bocs,utolsó,de a védenced általánosított amikor az idegbeteg kismamákról írt,olvasd el figyelmesen.A férfiaknak meg azért nem szól a kérdés,mert SOHA NEM FOGNAK CSECSEMŐT SZOPTANI,érted?Max a második rész szólhat nekik.
2010. aug. 5. 22:35
 179/282 anonim ***** válasza:
31%
SZOPTATNI
2010. aug. 5. 22:36
 180/282 anonim ***** válasza:
39%
Nem a védencem, csak iszonyúan zavaró, amikor 600-an rátámadtok valakire, aki alátámasztotta a mondandóját, és szerintem aki normális anyuka, az nem sértődik meg ezen, mert tudja, hogy ő nem ilyen, de nekem ne mondjátok már, hogy ahogy itt vele beszéltek az nem szintén őt igazolja. Épp erről beszélt. Milyen szavakkal illettétek? Sokkal sértőbbekkel, minthogy ő elmesélte a saját tapasztalatait és a saját meglátásait, ti meg azonnal felvértezve nekitámadtatok. Ha egy kismamának ugrottatok volna ennyire neki őt is megvédeném, mert ez egyszerűen iszonyú ocsmány dolog. Az ő véleményét is meg kell hallgatni,vagy egyetértesz vagy nem, vagy ha kifogásolod akkor kulturáltan is el lehet beszélgetni, az elején nem is volt trágárkodás meg semmi, ameddig itt voltam folyamatosan olvastam és mindkét oldalt végig lehetett olvasni kulturáltan sértegetések és bántások nélkül most meg tessék. Gratulálok!
2010. aug. 5. 22:39
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!