Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/282 anonim ***** válasza:
61%
Hát ez van,ezért jó és rossz az anonimitás.De nem kötelező velünk trágár kulturálatlanokkal beszélgetni(írni).A védenced(akkor is az) ezt teszi.Egy-egy.
2010. aug. 5. 22:43
 182/282 anonim ***** válasza:
38%
Nem azt mondtam, hogy kulturálatlanok vagytok, hanem azt, hogy trágár szavakat használtatok, holott semmi szükség nem volt rá. Épp őt igazoltátok minden szavatokkal. Nem tudom miért lennének értéktelenek a válaszai, én örültem, hogy olvastam és tetszik, hogy különbözőek a vélemények, akár tetszik az ide irkálóknak, akár nem, az emberek nem egyformák és sem a meglátásaik, sem a tapasztalataik, sem a véleményük nem lesz soha egyforma. Az meg hogy nem kötelező veletek beszélgetni tény, de szerintem ugyanúgy nem lenne kötelező így beszélni vele, senkinek sem ártott.
2010. aug. 5. 22:46
 183/282 anonim ***** válasza:
54%
van gyereked?
2010. aug. 5. 22:48
 184/282 anonim ***** válasza:
38%
2 keresztgyerekem van, sajátom nincs. A keresztgyerekekkel elvagyok, nagyon csípem őket és természetesen, ha a szülőkkel történne valami készségesen felnevelném még a tesóikat is, attól függetlenül, hogy nem én vagyok a keresztanyjuk, de saját gyerek nem kellene és úgy tűnik a közeljövőben nem is lesz.
2010. aug. 5. 22:49
 185/282 anonim ***** válasza:
28%
Jah és kutyám is, macskám is, papagájaim és egyéb kisállatom is van és én kifejezetten egészségtelennek tartom, ha valaki a gyerek miatt nem tart állatot. Jót tesz a lelki fejlődésnek és a immunrendszernek is. Soha nem volt semmi bajom, cicákkal és kutyákkal együtt nőttem fel.
2010. aug. 5. 22:50
 186/282 anonim ***** válasza:
55%
Ja,és a toxoplazma is egészséges,mi?Mert azt a macska terjesztheti.De nem erről van szó.Egyikőtök sem érti-érzi,milyen anyának lenni.akkor minek szóljátok le az anyákat.titeket ki szült?Őt is lehúztátok ám rendesen.
2010. aug. 5. 22:59
 187/282 anonim ***** válasza:
53%
A toxoplasmosis csakis és kizárólag a terhesség alatt veszélyes. Ezt a kórokozót a macska ürüléke rejtheti magában. A legtöbb ember gyerekkorában átesik a toxoplasmosison, így nincs veszélyben a terhesség alatt sem. Ha egyszer átesett, többé nem fog, és az esetek 99%-ában észre sem veszik, hogy átestek rajtja. NEM veszélyes az állattartás! Sőt, ha nem érintkezik a nő gyerekkorában állattal, akkor esélyes, hogy a terhesség alatt lesz toxos, de szülés után nyugodtan lehet a közelében bármiféle fajta állat, csakis és kizárólag a terhesség időtartama alatt okozhat problémát.
2010. aug. 5. 23:02
 188/282 anonim ***** válasza:
35%
Ja és nyugodtan leszólhatsz olyat is, amiben nincs részed. Egyszerű példa: Politika. Voltál politikus? Valószínűleg nem, mégis van véleményed és elképzelésed, ilyen egyszerű. Vagy egy sima énekesnőt is leszólsz, hogy béna, holott te nem vagy az. Véleménye bárkinek lehet bármiről és akár tetszik akár nem, lesznek negatív hangú vélemények, az ilyen sztorikban, amit a 83%-os hölgy mesélt pedig teljesen igaza van, az ilyen viselkedést nem kell tolerálni, attól függetlenül hogy valaki kismama vagy anya vagy pedig egy olyan ember, akinek nincs gyermeke.
2010. aug. 5. 23:04
 189/282 anonim ***** válasza:
64%
Kösz a kioktatást,azt is olvastad amit az anyai érzésekről írtam?tök jó,hogy csak arra reagáltok mind a ketten,amire nektek tetszik.Semmivel nem vagytok különbek,mint mi,trágárok,hiába hiszitek azt magatokról.És ne gyere azzal,hogy nem hiszed különbnek magad,különben nem vitatkoznál velem.
2010. aug. 5. 23:05
 190/282 anonim ***** válasza:
35%

Anyai érzések? Miért kellett volna rá reagálnom? Mégis hol függ össze a viselkedéssel az anyai érzés? Az én anyukám soha nem viselkedett így és a nagyszüleim sem, mégis megtapasztalták mindannyian az anyai érzéseket és a szoptatást is. Anyatejes baba voltam.

Az pedig ha valaki megjegyzi, hogy nem illik így viselkedni, nem jelenti azt, hogy különbnek érzi magát a másiktól, pusztán felhívja rá a figyelmét, hogy semmivel sem különb azoktól, akik az épp támadott személy említett. A kioktatás pedig nem kioktatás volt, hanem tájékoztatás, mert sokan nem tudják ezt, nem rosszindulatból mondtam el, hanem azért, hogy ez senkit ne gátoljon az állattartásban és a gyermekvállalásban sem. Babatervezéskor, ha valaki igényli csinálnak is szűrést toxora, de a terhesség alatt is.

2010. aug. 5. 23:09
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!