Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
 231/282 anonim ***** válasza:
54%
Na látod erről beszélek. Ti provokáltátok itt a 76%-ost, meg most is azt mondod azért nem vállal gyereket, mert az felelősséggel jár, komolyan mintha ez kötelező lenne és értéktelen lenne az, aki nem teszi ezt. És még ő a provokátor.
2010. aug. 6. 21:34
 232/282 anonim ***** válasza:
49%

Bocs, de Te pedig már szánalmas :D

És mint mondtam én imádom a gyerekeket és a családomat, csak tiszteletben tartom más véleményét is.

2010. aug. 6. 21:35
 233/282 anonim ***** válasza:
31%
Szerinted az az anyuka nem csak egy gyáva provokátor aki nekem, a fiatal vékony lánynak és kisméretű kutyáinak be mer szólni, és mer veszélyes helyzetbe hozni, de a felnőtt, esetleg férfi embereknek akik rotival, német juhásszal sétálnak arra évek óta, azoknak nem? Így könnyű levezetni a feszültséget máson. No hát ilyeneket bárki tud mondani!
2010. aug. 6. 21:49
 234/282 anonim ***** válasza:
47%
Lehet félreértés történt, de én a 21.35-ös hozzászólásomat a 62%-os anyukának írtam.
2010. aug. 6. 21:58
 235/282 anonim ***** válasza:
46%
Én is:)
2010. aug. 6. 22:00
 236/282 anonim ***** válasza:
76%

Jó reggelt! Tegnap nem voltam, konyhabútort szereltem, nagyon szép lett!

De Ti mit csináltok? Csak kapkodom a fejem.

Milyen 76%-ost mondtok? nem találok olyat.

Ha viszont a 75-ösről van szó, akkor szerintem vagy nagyon fiatal, vagy hiányzik az alapvető??? tolerancia.

Esetleg olyan munkakörben dolgozik, ahol a kiégés veszélye fenyegeti. Vagy már el is érte?

Ezt nem bántásból írom.

A kutyáid miatt megértelek. Nagyon szeretem az állatokat, sajnálom, hogy ez történt veletek. De gondolom, ez csak EGY eset.

2010. aug. 7. 08:09
 237/282 anonim ***** válasza:
67%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:49!

Már írták előttem, de azért megismétlem. A személyes konfliktusodat 1-2 kismamával kivetíted és ráhúzod minden kismamára. Csak tudnám miért harcolsz ennyire elszántan azok ellen akiknek gyereke van. Szüleidnek is volt. Ha te nem akarsz, rendben van a te dolgod, nincs közünk hozzá. Ám azért még nem kell megsértődni, ha valaki azt mondja, nem tudod mi anyának lenni. Ha így döntöttél és ezt akarod akkor ez nem bántó, hanem csak egy tény. Sajnálat és bírálat nélküli tény. Ámbár ez a vita már rég nem a szoptatásról, hanem arról szól, hogy téged minden kismama utál és (szerinted) értéktelennek tart. Én sehol nem olvastam ilyet rólad. Volt aki lezárta veled a vitát, de te mégis megpróbáltad tovább provokálni. Amíg ezt a témát személyes önigazolásodra használod addig én sem hiszem, hogy megszólalok. Nincs értelme. A szoptatásról a véleményem nem változott, ha érdekel, olvasd vissza a hozzászólásaim.

2010. aug. 7. 09:15
 238/282 anonim ***** válasza:
67%

Ja kedves kutyás hölgyünk csak annyit felejt el megemlíteni,hogy póráz nélkül sétáltatja a kutyáit családi házak között.

És a csúnya néniknek nem tetszik....

2010. aug. 7. 15:55
 239/282 anonim ***** válasza:
50%
Hol írta, hogy póráz nélkül sétáltatta? Nem találom már azt a kutyás válaszát.
2010. aug. 7. 16:18
 240/282 anonim ***** válasza:
31%

De persze a csúnya néninek meg van enfedve hogy a megvadított rotiját este "véletlenül" kizárja és hogy hetente elkapjon egy másik kutyát... :) Annak a baromi csúnya néninek nem az volt a baja hogyan sétálok és fél tőle hanem az hogy egyáltalán oda merészelek menni és zajt csapok! A kutyám mindegy hogy pórázon van vagy póráz nélkül, a többi kutya úgyis ugatja! Én semmi rosszat nem tettem ő viszont igen. Biztos a feljelentésben is csak véletlenül adtak nekem igazat... Szóval le lehet szállni a kutyáimról, az csak egy példa volt és akármi más lehetett volna a helyén.

Amúgy pedig senkit nem próbáltam provkolálni és csak ahhoz beszéltem akinek nem tetszett a válaszom és leszólt.

2010. aug. 7. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!