Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?
08:09 sajnálattal mondom NEM CSAK egy eset volt. Rendszeresen tettlegességgel fenyegetnek olyanok akiket még csak nem is ismerek csak arra sétálok és zavarja őket.
És kérdezném miben nem vagyok toleráns? Hiszen nem éppen arról pampogok hogy a kismamák nem tolerálak semmit és ez zavar, ezért nem szeretem őket? Nekik mindennel bajuk van. Hogy sétál a kutya, hogy átmegy a macska, hogy jön a fagyiskocsi, hogy valaki merészel lépcsőházban magassarkúban kopogni, hogy valaki merészel a szomszédban cigizni...
Á,még humora sincs...
Tessék Fekete Viperát,Gyaloggaloppot,Csöngetett Mylordot szedni,heti 3x2 in ouculus.
Egy rövid kúra után ki fogsz gyógyulni ebből a keserűségből.
Már megbocsáss, de láthatóan terhes nő mellett/közelében dohányozni ritka nagy pofátlanságra vall!!!
Eddig nem szóltam bele a vitába, de valami probléma lehet a másokhoz való toleranciáddal, amiért, ahogy írod is, állandóan beléd kötnek, ezek szerint mindenki hülye???
Az illető a kérdés szerint a Saját Házában dohányzott, ahol azt csinál szerintem amit akar. Arról nem tehetett hogy a szomszéd egy kismama volt aki egész nap otthon dekkolt és azt leste hogy "egész nap cigizik a szomszéd". Levegővételhez ne kérjen engedélyt a szomszéd kismamától?
Másik: NEM, nem tettem semmit ellenük mivel még azt sem tudom hogy néznek ki mert annyira nem érdekelnek, akit meg nem ismerek azzal hogy a francba lehetnék toleráns/intoleráns? Annyit tettem hogy arra sétálunk amihez egyértelűen jogunk volt, tehát ez nem intolerancia! Tessék elfogadni hogy azért mert valaki anyuka még nem szent és tökéletes bár úgy látom nagyon fáj ugyanis mindenképpen azt akarod kihozni én tettem valamit.
Amúgy pedig nem szeretem a régebbi (2000 előtti), filmeket és nem köt le a komolytalan baromkodás. Ahogy az életben sem. Az én kedvencem a Gyilkos elmék, na annak van értelme. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!