Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/282 anonim ***** válasza:
42%
Ja és másrészről, minden 5. babatervező pár meddő, akkor ők sem szólhatnak a témához? Szegények jó ideig nem fogják megtapasztalni az anyai és apai érzéseket, holott nagyon megérdemelnék, mégis így jártak. Nem kell megtapasztalni valamit ahhoz, hogy hozzá tudj szólni érdemben.
2010. aug. 5. 23:11
 192/282 anonim ***** válasza:
65%

"Mégis hol függ össze a viselkedéssel az anyai érzés?"

Ezt kérdezd már meg édesanyádtól is,jó?hátha elmondja,hogy miután anya lettél,minden tettedet,a viselkedésed minden apró pillanatát,mozzanatát az anyai érzés irányítja.az érdekel,hogy a gyermekednek mi a jó,azért viselsz el megalázó helyzeteket,mert tudod,hogy a gyerkednek szüksége van az anyjára(gondolok itt arra,hogy egy gyermektelen nő védekezik,ha meg akarják erőszakolni,de akinek gyereke van,hagyja magát,mert így legalább megölni nem fogják,és a gyerekének szüksége van az anyjára),azért nem vágod pofán a téged porig alázó főnököt mert tudod,hogy nem mondhatod a gyereknek,hogy "kicsim,anyuci önérzetes,ezért a héten nem eszünk",stb.stb.stb.még sorolhatnám,de úgyse érted meg.Sajnállak.És nem pazarlok rád több karaktert.Én szégyellném,ha ilyen gyerekem lenne,mint te.Szervusz.

2010. aug. 5. 23:17
 193/282 anonim ***** válasza:
35%
Hát, felőlem legyen, ez a te véleményed, megint csak a 83-ast igazolod. A kulturálatlan viselkedésre nem mentség az, hogy valaki anya. Nem kell bunkónak lenni azért, mert az embernek gyereke van. Gyanítom, hogy ha normálisan szólt volna hozzá a kutyával kapcsolatban ő is készségesebb lett volna, de akkor sem lett volna igaza. És nem érdekel te mennyire szégyellnél, az én anyukám büszke rám, és én is büszke vagyok rá, hogy ilyen anyukám van, nem pedig olyan, akiket elrettentő példaként említettek. További kellemes estét neked!
2010. aug. 5. 23:20
 194/282 anonim ***** válasza:
40%

Látom jól el vagytok nélkülem :D

De azért megjegyezném, tehát aki anya: az tökéletes, önzetlen, felelősségteljes, és aki nem az mindenben csak sz*r lehet... Érdekes...

2010. aug. 5. 23:21
 195/282 anonim ***** válasza:
45%
Látod milyen jól elvoltunk, engem nehezebb kihozni a sodromból és nagyon haragszom amikor valakit értéktelennek és tudatlannak tartanak, csak mert nem anya illetve ok nélkül és minden megalapozottság nélkül olyan jelzőket használnak rá, hogy álmomban nem mondanék ilyesmit.
2010. aug. 5. 23:22
 196/282 anonim ***** válasza:
59%
Te mondád!Látod,ezt is te mondtad,mert így is érzed.Kilóg a lóláb.További jó gyűlölködést nektek.
2010. aug. 5. 23:23
 197/282 anonim ***** válasza:
0%
Elnézést,mégis milyen jelzőket használtam?
2010. aug. 5. 23:24
 198/282 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem bennünk van gyűlölet, én senkit sem gyűlölök :)
2010. aug. 5. 23:25
 199/282 anonim ***** válasza:
61%
Nem lehetne már, hogy befejeződjék ez a topik végre?
2010. aug. 5. 23:26
 200/282 anonim ***** válasza:
45%
Nem rád gondoltam, szerintem nem is neveztelek meg, és többször is említettem, hogy nem egy ember szállt vitába a 83%-ossal. Ha csak te egyedül lettél volna, hagytam volna az egészet a francba, ígyis elbírta volna, csak egyszerűen zavaró, amikor olyat bántanak, aki semmit nem csinált. Magyarul ok nélkül, mint a gyerekek a játszótéren.
2010. aug. 5. 23:27
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!