Miért kell az Artisjusnak fizetni teljes évre ha az apartmanházunkban kb.2 hónapig vannak vendégek és nincs is nyilvános helyünk (hall, társalgó. )?
Figyelt kérdés
A vendégek 90%-a külföldi? És ha kiírnám az előszobába, hogy elfogadom, hogy az itt létemkor nem hallgatok, sem nézek zenei adást? Amúgy sem zenét hallgatni jönnek ide. Ja és a taxisok is fizetnek mert ők is hallgatnak rádiót és az utasok is?2009. okt. 28. 18:47
1/4 anonim válasza:
Mondták, hogy fizess nekik? Ha nem, akkor hajtsd el az élősködőket. Vagy lehet, hogy én nem értem a kérdést?
2/4 A kérdező kommentje:
Tegnap kaptunk a városi önkormányzattól egy levelet (minden szállásadó kapott) mellékelve az artisjus bejelentő ívét, hogy töltsük ki, jelentsük be, hogy hány db. szobánk van, mennyi közös helyiségünk, mennyi tv-nk és fizessünk ezentúl jogdíjat. Ha van vendég, ha nincs.
2009. okt. 28. 20:26
3/4 anonim válasza:
Sajnos ez így van. Mi azért fizetünk, mert a boltunkban szól a zene (rádió). Évente 14 ezret fizetünk érte.
4/4 anonim válasza:
Én elhajtanám őket a g ecibe aztán büntessen meg. Bizonyítani úgysem tudja, hogy mit hallgatsz vagy nézel a házban. Szerintem kérj egy jogásztól segítséget, mert ha ez így van akkor ez nagy szemétség. Ezért utálom az ilyen zsidó Artisjus féléket, mert mindenből pénzt akarnak. Szerintem legközelebb az lesz, hogy dúdolni meg énekelni sem lehet magunkba, mert megb@sszák a szánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!