Nem esne rosszul, ha a párod nem akarna veled nyilvános helyen megjelenni?
Az utóbbi időben nem sok helyen voltunk együtt. Persze dolgozik, én sem érek rá mindig.
De kicsit olyan mintha bujkálnánk a világ elől. Persze nem azt várom, hogy a fél városnak megmutassuk hogy együtt vagyunk...de néha jól esne a városban sétálni egyet. De ő semmilyen programba nincs benne, ahol esetleg valaki megláthat minket.
Erre 2 oka lehet:
1. szégyell
2. másik kapcsolat is van, és te vagy a szerető
Mindkét eset azonnali szakítást kíván.
Az írásodból azt veszem észre, hogy nem lehettek még régóta együtt.
És akkor tényleg lehet, hogy te vagy a szerető.
Ha szégyellne...akkor meg egyáltalán minek kezdett bele a kapcsolatba azt nem értem. Bár ettől függetlenül lehet, hogy tényleg így van.
A 3. rendkívül ritka eset, hogy annyira elképesztően döbbenetes gyönyörű vagy, hogy nem akarja, hogy mások meglássanak és elvegyenek tőle. De ebbe inkább ne éld bele magad :D
Na ebből is levonta a sok okos, hogy biztos szerető van, vagy te vagy a szerető, vagy titokban sátánista. Istenem, ennyi információból hogy lehet ilyen messzemenő következtetést levonni? Ezzel az erővel az is lehet, hogy mivel egész nap dolgozik, mint az állat, valahogy inkább csak megpihenne a párjával kettesben, ahelyett, hogy emberektől nyüzsgő füstszagú dizsibe menne, vagy lejárná a lábát a városban, -10 fokban. Azért nem kellene ennyire egysíkúan gondolkodni. És különben is, miért nem lehet ezt az illetővel megbeszélni, miért kell megalázó módon a neten kiteregetni a családi szennyest?
Ez kb ilyen: "Rákos vagyok?" "Nem!" "De jó, akkor nem is nézetem meg magam egy valódi orvossal!" Ember...
1,5 éve együtt vagyunk. Az utóbbi 4-5 hónapban kezdődött, hogy egyre kevesebbet mutatkozunk együtt.
CSak egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet erre, hogy ez miért vagy így. Miért ne lehetne 2 hetente egyszer elmenni valahova?
Ismerjük egymás barátait, családját. Egyszerűen csak egy idegennek nem esik le, hogy mi együtt vagyunk, mert sosem lát minket együtt.
Nem azt mondom, hogy ez fontos..de tényleg olyan mintha szégyellne..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!