Kínosnak éreztek ilyen emberekkel megjelenni valahol?
fújj, igen rettentően kínos. Inkább nem is megyek anyám közelébe az utcán, hanem messziről röhögök rajta, csak mert nehezen jár, egy olyan betegség (csípőficam) miatt amiről nem is tehet...
Ritka idióta egy kérdés...
Nem. Édesanyám alternatív-mozgás terápiákat tart, gyakran foglalkozik sérült emberekkel is. Én ezt már megtanultam, hogy attól még mert más, nem rossz.
Egyébként hihetetlen élni akarás van pl. egy tolószékésben, amiért minden tiszteletem az övék.
És úgy gondolom, hogy aki ezt cikinek érzi, azzal valami nincs rendben. (Hol a tolerancia? Emberség?)
Remélem velem nem ciki menni bárhova is!
Terhes vagyok,ráadásul kiderült,hogy gerincproblémám van,ami miatt alig tudok járni és ilyenkor úgy megyek,mint akinek falába van vagy mint egy pingvin!
Én nem érezném magam senkivel se kínosan.Sőt pl. egy tolókocsissal büszke is lennék magamra,hogy segíthetek,ha szükséges neki.
09:47-es vagyok!
A részeg,bunkó emberek más téma!Azokkal én se szívesen mutatkoznék!
Szia!
Én tolószékes vagyok és nagyon kínosnak érezném, ha Veled kéne megjelennem valahol.
Üdv!
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!