Kínosnak éreztek ilyen emberekkel megjelenni valahol?
10:12 egyet értek.
és szintén egyetértek VaniliaHime válaszával.
Csak tudnám kedves válaszolók, hogy ezt miből szűrtétek le, hogy a kérdező szégyenli. Ez egy kérdés!
Lehet hogy ő csípőficamos, vagy tolókocsis és nem nagyon járnak vele utcára. Soha nem tudhatjátok, és mindjárt mocskolódtok!
Amúgy nekem terhesen rakoncátlankodott a csípőm. Alig tudtam járni, de ugye terhesgondozásra, egyéb orvosi vizsgálatokra, és védőnőhöz muszály volt. Negyediken laktunk, lift nélkül.
Négyféle embertípust tudtam megkülömböztetni az utcán, mikor beakadt a csípőm.
1. A Bunkó.
"Nézd már, hogyan megy, biztos besz@rt."
2. A Nemtörődöm
A Fő tér közepén lettem rosszul, mozdulni sem bírtam a fájdalomtól, sírtam, és vagy 50en mentek el mellettem.
3. Együttérzően néző
Nem áll meg, de sajnálkozva néz.
4. Együttérző és segítő
Odajön, segít leülni, sőt, beszalad a kávézóba egy pohár vízért. Ritka jelenség, de létezik!
10:16: sajnos ezek a mai emberek.
én múlthéten mentem gyógyszertárban egy fiatal anyuka a kisfiával babakocsival állt és az ég egy adta világon senki nem segített neki kinyitni az ajtót. mire odaértem 2en mentek be előttem és a p***m leszakadt h senki sem segített. elmondta h elgurult több ásványvize senki se segített volna neki összeszedni.
sajnos ilyen emberek vannak...
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!