Miért nem tudok megbízni a férfiakban? Miért nem tudnak a férfiak őszinték lenni? Vagy csak én futok össze mindíg hazug emberekkel?
Önbizalomhiány és pluszba ezért olyan férfiakat vonzasz magadhoz akik ezt megérzik és ki is használják!
Ne mindig másban keresd a hibát hanem magadban is nézzél körben hogy mi az a pont ami gyengéd és miért válsz sebezhetővé?Esetleg naiv vagy?Hamar belemész a kapcsolatban esetleg hamar bizalmat szavazól?Ezeken érdemes elgondolkodni..
Ott a válasz!!Megértő vagy ki is mondtad!Nem kell mindenben egyet érteni!!Kicsit legyél határozottabb,bár egyszer csak betoppan az életedben egy olyan férfi aki ezt becsüli!
Egy ilyen nőt én tudnék értékelni...:)
29/F
26/nő vagyok
11.53, ha gondolod írhatsz privit, és beszélgethetünk...
nem szabad magad túlzottan alárendelni, érezze a hapsi, h nem egy gyenge, irányítható nő vagy, hanem a magad lábán is megállsz.
ha tisztel, akkor nem fog megcsalni.
én eddig mindig megéreztem, ha egy pasi nem korrekt, és időben leléptem. nem hagytam, h kihasználjon, átverjen.
Most mondjam azt, hogy megértelek?
28 hetes terhes vagyok, dolgozom gőzerővel, hogy mindenünk meglegyen, párom hazajön a munkából, lefekszik aludni (éjszakázik, így nappal alszik), csörög a telefonja, nem ébred fel rá. Kap egy sms-t, megnézem, ha fontos, akkor felébresztem. Erre egy olyan üzenet, hogy "Biztos szereti-e a teltebb nőket?".
Most erre mit mondjak?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:04
OFF!
.és Te erre h reagáltál?? érdekelne nagyon.nem nyitsz kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!