Távolságtartó emberekkel hogyan kell épkézláb emberi kapcsolatot kialakítani?
Én is ilyen vagyok, egyszerűen nem szeretek "jópofizni". Ha akar, majd nyit feléd, de addig ne zaklasd.
Én is voltam ilyen helyzetben, addig-addig próbálkozott az illető amíg meguntam és udvariasan, és egy csúnya szó nélkül elküldtem melegebb égtájakra.
Ezt ezért nem kéne erőltetni szerintem.
Szerintem te is légy vele távolságtartó. A további magatartásoddal jelezd felé, hogy nem vagy tolakodó, tiszteletben tartod a bezárkózottságát. Ettől kezdve az ő döntése, hogy mikor nyit feléd, ha egyáltalán nyit.
Ha pedig nincs és nem is lesz szándékában, hogy közelebbről megismerjen téged, akkor minek "talpalni"?
4 évig olyan depressziós voltam, hogy meg sem szólaltam.
Azóta kihevertem, de belőlem is ilyen "távolságtartó ember" lett :)
Egyszerűen csak pár emberrel bírok elbeszélgetni, néha még a saját családommal is problémák vannak a beszélgetésekkel.
Hagyd, mert te fogsz jobban megsértődni ha megun, és elküld a p.ába.
Fogadd el, így, ahogy van.
Én is távolságtartó vagyok, és engem nagyon idegesít, ha a tartózkodásom ellenére valaki nyomul, kérdezget, tolakodik.
Barátom nővére ilyen, folyton turkálna az életemben, kérdezget, faggatózik, felhívogat. Állandóan hozzám ér, átöleli a vállam, és úgy beszél, bele az arcomba.
Alig tudom megállni, hogy el ne lökjem.
Nagyon idegesít!
Én tartózkodó vagyok, nekem ez tolakodás.
De, ha egyszer a bizalmamba fogadok valakit, akkor teljes a bizalom.
Szerintem vár Te is a kollégádnál, hogy kiépül-e köztetek a bizalom.
Ha igen, akkor nincs is több kérdés, ha nem, akkor pedig hagyd rá.
Ő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!