Nem esne rosszul, ha a párod nem akarna veled nyilvános helyen megjelenni?
Az utóbbi időben nem sok helyen voltunk együtt. Persze dolgozik, én sem érek rá mindig.
De kicsit olyan mintha bujkálnánk a világ elől. Persze nem azt várom, hogy a fél városnak megmutassuk hogy együtt vagyunk...de néha jól esne a városban sétálni egyet. De ő semmilyen programba nincs benne, ahol esetleg valaki megláthat minket.
Mit dolgozik a párod?
Csak azért kérdezem, mert ha egész nap emberek között van, akkor valahol meg tudom érteni, hogy nem akar a szabadidejében is emberek közé menni.
Én a többséggel ellentétben egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy szégyenérzetről, vagy esetleg "megcsalásról" lenne szó. Nekem is vannak olyan időszakaim, amikor egyáltalán nem vágyódom emberek közé. Jó együtt lenni a párommal, otthon a négy fal között hiszen szeretem őt.
Persze kompromisszumok azért lehetnek és ha azt mondja el szeretne menni valahová, akkor természetesen elmegyünk, de nem biztos, hogy én is feldobnám a lehetőségét.
Egyébként még talán az sem elhanyagolható kérdés, hogy mennyi idősek vagytok? Mert ha te például huszonéves vagy, ő pedig a harmincas évei közepén van, akkor természetesen benned nagyobb a "kiruccanási vágy".
De egyáltalán nem biztos, hogy a válaszok között találod meg az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!