Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?
Kedves anyuka a 83 %-os a csecsemőket is gyűlöli, ha olvastad és nem akar egyet sem szülni.
Én nem bántom, de nem ártana, ha orvoshoz fordulna, mert nem normális.
Ha az anyja is támogatja ebben, akkor az sem normális, mehetnének kézenfogva az orvosi rendelőbe.
Kire gyűlölködtem? Én a szülőkről beszélek, nem a gyerekről főleg nem az enyémről mert olyan nem is lesz... Úgyhogy ne beszélj összevissza...
Amúgy pedig nekem pont olyanok szóltak be akiknek kutyájuk van, mert az csapja a zajt miattam...
Talán a másik oldalnak is el kéne gondolkozni hogy mit csinál rosszul, hogy jobban megbecsüljék.
nem a gyerekről főleg nem az enyémről mert olyan nem is le
Ez eddig a legértelmesebb hozzászólásod, hál'istennek, hogy nem akarsz egy gyereket sem.
Bemásolnád azt a részt ahol leírom hogy én gyűlölöm a csecsemőket? :) Még azt sem írtam hogy a szülőket gyűlölöm, azt mondtam rossz tapasztalataim vannak, nem tetszik ahogy gondolkoznak, viselkednek stb... Szerintem te aggasd rám az agyszüleményeid.
Másik anyukának: szép dolog hogy ilyen vagy de sajnos a többség nem mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!