Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/282 anonim ***** válasza:
47%
Nem prűdek,hanem önzők.Mindegyik azzal fejezi be,hogy JOGOM VAN,meg hasonlók.A kisbabának is JOGA VAN ENNI,AZT AMIRE SZÜKSÉGE VAN.Kedves Jogom van fröcsögni a szoptatókra,gondoljatok bele milyen lenne,ha most azon vitatkoznánk,hogy miért zabáltok nyilvános helyen,miért cigiztek,vagy miért fogjátok a párotok kezét,mert hát az milyen undorító és sérti a jogaimat,mert nem vagyok köteles nézni.Szánalmas.
2010. aug. 5. 17:34
 122/282 anonim ***** válasza:
52%
Oh szegény nem tudja magát megvédeni.. Ot az idegbeteg tirgrisanyja... Miért lenne a csecsemőnek több joga mint nekem? Ő nem hal éhen, enni bárhol tud, én viszont nem tudom a házamban éttermezni vagy parkozni vagy utazni vagy akármi... Már elnézést.. Jó hogy nem ki se jöhessek már a házból nehogy megsértsem a szoptató anyákat. Ők akartak gyereket, nem én, akkor vállalják a nehézségeket is.
2010. aug. 5. 17:46
 123/282 anonim ***** válasza:
47%
Édesem,ha meg kilépsz a házból, vállald te is a negézségeket, mert kint a gonosz csúf rideg valóságvár. Bizony kint az arcodba fújják a füstöt, a szomszéd asztalnál az étteremben lehet, hogy valaki szürcsöl, villamoson a lábadra lépnek egy ha jól körbenézel részeget is láthatsz ahogyan lepisálja a fa törzsét. Parkban láthatod ahogyan egy kutya éppen carik, s ha nagyon szerencsétlen vagy akkor láthatsz egy büdös banyát, ahogyan babát rejtegetve a hacukája alatt,szoptat. Fordulj a jogvédőkhöz, én is veled tartok. XD
2010. aug. 5. 18:31
 124/282 anonim ***** válasza:
53%
Szerencsére a felsoroltak közül egyik sem zavar a szoptatáson kívül... :) És azért mert más nem figyel a többire nem azt jelenti hogy ti is fel vagytok mentve és nektek sem kell... De bezzeg ha a gyerekről van szó akkor álljon meg a világ... :) Mert még a fagyiskocsinak sincs joga az utcátokba menni ha alszik a gyerek. :) Hányszor szóltak be anyucik hogy húzzak az Ő Utcájukból a kutyámmal mert a gyerek nem tud aludni (mivel üvölt az Ő kutyájuk). Hát én is mondhatnám hogy ez a rideg világ, el kell viselni de akkor kibeleznének.... Érdekes csak felém működik, visszafelé nem?
2010. aug. 5. 18:35
 125/282 anonim ***** válasza:
54%
Hmm, én simán beszólok annak, aki a lábamra lép a villamoson, nem értem ez miért téma itt. Egyébként utolsó nehogymár ne vidd oda sétálni a kutyát, az utca nem az övéké. Az ilyenek maguknak vívják ki a környezet utálatát. Nekünk is volt gyerekkorunkban egy ilyen szomszédunk, egész nap csengettük az ablaka előtt a biciklit, ő akarta :) Nem kell arrébb menned, ha felébred a gyerek majd visszaalszik.
2010. aug. 5. 18:38
 126/282 anonim ***** válasza:
53%
Hát ez az én még ennyit sem teszek. Egyszerűen csak két másodperc alatt elhaladok a ház előtt. Meg sem állok... Ennek ellenére volt hogy már fel kellett őket jelentenem mert olyat csináltak idegbajukban... Hát viseljék el ők is a rideg világot.
2010. aug. 5. 18:41
 127/282 anonim ***** válasza:
39%
A helyedben vízibomba dobálásba kezdtem volna :D Nehogymár ők tegyék ott a törvényt :D
2010. aug. 5. 18:42
 128/282 A kérdező kommentje:

"Anyukán és babán kívül más életforma is létezik és az is ember tiszeletben kéne tartani."

Erre is reagálnom kell:

Ne haragudj, de az anyuka meg a baba nélkül kihalna a föld.

És továbbra is azt mondom, hogy rengeteg felnőtt ízléstelenül eszik. Sajnos böfiznek, de nem úgy mint egy csecsemő, hanem csukott szájjal elfojtják. Cuppognak és időnként még csámcsognak is, evés közben dumálnak, zsíros a szájuk.

Nekik nincs mentségük, a csecsemőnek van, mert még kicsi és fiatal.

És hozzáteszem te is voltál csecssemő és neked is volt anyukád vagy nem? Ő is undorodott tőled?

2010. aug. 5. 18:43
 129/282 anonim ***** válasza:
42%
ma 18:35 Ja, hogy te senkire nem akarsz tekintettel lenni! Mert nem kutyaugatásról volt szó, hanem egy csecsemő megetetéséről. S ez szerintem teljesen más kérdés. Azért ítéled el az anyákat, mert meg etetik a gyermeküket akkor is, ha az kényelmetlen. Ebben az esetben, sajnos nincs igazad. A kutyáddal arra sétálsz amerre akarsz. Ám te teljesen személyessé tetted azzal, mert valamikor valaki rád szólt a kutyád miatt. Anyukája válogatja. Tudod én a szoptatott csecsemőimet mindenfelé vittem magammal, így hozzászoktak és tudtak zajban is enni, pihenni, így soha nem kellet rászólnom senkire, hogy csöndben legyen. Hidd el, van előnye ha kiengedjük a kismamákat az utcára.
2010. aug. 5. 18:48
 130/282 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként barátnőm is eljött a bulimra, a 3 hónapos babájával, és kivitte szoptatni a kocsiba, holott megtehette volna azt is, hogy ott mindenki előtt megszoptatja, de tekintettel volt a vendégségre és kint szoptatta meg. Ha ő meg tudta oldani ezt, más miért nem? Ezek mind kifogások, hogy nincs lehetőség, én simán bekéredzkednék valahová, ha már nem készültem fel rá kellően. Akár egy kisboltnak a raktárába, vagy bárhová és máris nincs probléma. Nem jobb megelőzni, mint azon vitatkozni kinek volt igaza? És igaza van annak, aki azt írta, nem csak a kisbabás anyukák körül forog a világ. Akinek nincs gyereke az már nem számít?
2010. aug. 5. 18:49
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!