Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?
Anyukám nem szoptatott az utca közepén. Azon kívül hiába dobálózol ilyenekkel, mert egyszer sem mondtam hogy undorító csak azt hogy nem vagyok rá kiváncsi.
Amúgy pedig a föld túl van népesedve és inkább attól kell félni hogy megdöglik a sok ember alatt de azért köszönjük a világmentő anyáknak hogy szülnek a földért feláldozva maguk (persze nem is azért mert ők gyereket akarnak..)! :) Tudod a világban mindenki kiveszi a részét. Azért mert más (még/soha) nem anya vagy nincs gyereke nem azt jelenti hogy egy senki. Ha csak anyák és gyerekek lennének akkor sem menne tovább a világ.
És mint kérdeztem: ha nekem el kell viselnem őket akkor ők miért gondolják hogy joguk van beszólni nekem? Viseljenek el ők is!
Én nem értem a tekintettel volt a többiekre szót?
Ez mit takar?
Mi a zavaró tulajdonképpen?
Zavarbaejtő látvány az eltakart női mell?
Arra volt tekintettel, hogy nem mindenkinek van kedve a szoptatást bámulni, mert ez egy anyukának és egy babának természetes, meg egy olyannak is, akinek volt már benne része, de valakinek aki például soha nem akar gyereket annak nagyon nem az, vagy egy férfinek sem az, ez nem olyan, mint a sima evés, amit mindenki csinál. Akármennyire egészséges és természetes folyamat a szoptatás, akkoris két emberre tartozik. Az anyjára meg a gyerekére, és kész. Nem kíváncsi rá senki.
Számomra például azért zavaró, mert én egyáltalán nem bírom ezt az anya dolgot, szóval én egyszerűen képtelen lennék ilyet csinálni, nem tehetek róla, és szerintem az ő cselekvése az intim dolog, nem az én visszahúzódó viselkedésem.
Én megint mondom ne forgassátok ki a szavaim! Etesse a gyereket ahol akarja csak ne úgy hogy másik lássák vagy hallják! Nem azt mondtam hogy maradhon a 4 fal között. Szerintem neki is jobb félre vonulni.
Amúgy pedig nem egy helyen egyszer szóltak be hanem rendszeresen, soklszor már tettlegességgel fenyegetve és amikor máshol is kikértem erről anyukák véleményét, igazat adtak nekik. Azért ez már nem semmi.
ma 18:49! Te a valakivel megesett személyes konfliktusodat és haragodat öntöd rá másokra és vetíted rá minden kismamára. Úgy hiszem nem tudod feldolgozni az a helyzetet amibe kerültél.
Milyen hang? A szopizás többnyire nem jár hanggal.A sírás ellen tud tenni az anyuka, például meg szoptatja a gyereket.
18:55 Hányan dugták már az orrod alá a szopó csecsemőjüket?
én egyszerűen képtelen lennék ilyet csinálni, nem tehetek róla,
-ra válasz:
Ma már semmi sem kötelező, szoptatni sem. Ezzel kapcsolatban nem szeretnék itt vitát, de cumiból is szoktak enni a csecsemők és bármennyire is furcsa az lehet tápszer is, mert ma már van olyan gyerek, akinek ez jut. Rád sem fognak fegyvert a kórházban, hogy szoptass, adhatsz neki tápszert is.
Egyébként nem hiszem, hogy bármelyik anyuka világmegváltásnak érezné, hogy szült, ezt a kívülállókkal hitetheti el a média.
Miért, te is úgy beszélsz róluk mintha azok lennének, nem?
Amúgy pedig mint mondtam nem egyszer megesett dologról van szó. Rendszeresen bajom van velük mert semmi sem jó nekik... Este merek kocsiba ülni, át merészel menni a macskám a másik kertbe, rádót hallgatok a kertbe, elsétálok a kutyámmal az utcán egy gyerek előtt, merek hangosan beszélni a házamban, merészelek csúnyán nézni ha rámmászik a kölyke a vonaton... Ez egy tök általános helyzet, nem csak velem esik meg.
Ne haragudj te vagy túlérzékeny.
Nekem van kutyám és anya is vagyok, és a kóbor macskákat is etetem. A gyerekem csak cumiból evett, de nyilvános helyen is furán néztek rám, pedig csak evett és még csak nem is böfögött.
Nekem elsősorban az nem tetszik, hogy szinte már-már ellenség az a szerencsétlen csecsem. Itt olyan kirohanásokat olvasok, hogy nem ártana bemutatni a tévében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!