Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?
19:02 Ez egy olyan volt, mint egy pszichológiai elemzés. BEVÁLLALOD!!!!
Egyébként 19:09-nek sok mindenben igaza van. Én is anya vagyok, de tényleg a legtöbb anyuka a gyerekére való hivatkozással sokat enged meg magának és túlságosan nagy toleranciát vár el másoktól.
Én soha éltemben nem kértem előnyt a gyerekre hivatkozva, de látni kellene, hogy gyengébb még mint egy felnőtt és mások a szokásai. Nem lehet elmagyarázni neki, hogy mit szabad és mit nem. Mindenki volt csecsemő.
Némelyik hozzászóló anyja helyében sírógörcsöt kapnék, hogy hol rontottam el a nevelését.
Nem vagyok túlérzékeny. Egyszerűen csak azt akarom hogy hagyjanak engem békén mivel én sem ártok nekik. De ez nem működik mivel lépten nyomon csak azt érzékelem hogy ők többek, jobbak, nekik több mindent szabad (vagyis ezt hiszik) és sorolhatnám... Annyi a bűnöm hogy egy gyereket nem akaró kutyás vagyok ráadásul nem egy kopasz kigyúrt csávó hanem fiatal lány, akin van merszük kitölteni a haragjuk...
Az pedig hogy furcsán néztek rád csak azt igazolja hogy nem én vagyok a hülye hanem másokat is zavar...
Biztos hogy én vagyok a túlérzékeny? Az a kismama miért nem túlérzékeny aki fakanállal dobálta a fagyiskocsit és utána idejött büszkélkedni és minden anya nevetve bíztatta? És még sorolhatnám az ilyen dolgokat...
Nem zaklatnak engem csak az átlagnál több sérelem ér mivel én nem fogok hazudni arról hogy mit gondolok...
Mi zavar másokat?
Én a cumisüvegből való etetésről beszéltem, olvastad?
A mellem elő sem került soha.
És ne izgulj ilyen életszemlélettel egy férfinak sem kellesz majd. Nem kell szülnöd.
Hát ez be***tad mivel van már párom rég és nem az egyetlen jelentkező... :) Te az a fajta vagy aki képtelen elfogadni hogy más is lehet jól élni mint amit ő gondol...
Mi zavar? Te mondtad hogy még a cumira is csúnyán néztek... Hát még a mellre... Szóval nem én vagyok az egyetlen akit zavar...
Csinálj amit akarsz! Pasizz nyugodtan! Iszonyú agresszív vagy, jó tudni, hogy ilyen is létezik.
Ilyen életszemlélettel isten ments, hogy szülj és a gyerekedet megnyomorítsd. Még meg sem született és már gyűlölködsz rá, egy orvos teljesen kiakadna rajtad.
Egyben viszont biztos lehetsz, én nem szólnék be neked a kutyád miatt, mivel nekem is van.
Már bocs hogy beleszólok, de miért kell bántani szegény 83°% lányt. Ő csak elmondja a véleményét, mint mindenki más. Azért mert ő így gondolja, még nem kellene támadni.
Egyébként én szoptatáspárti vagyok, de azért nem mindenáron. Igenis vonuljon félre utcán, közösségben, bevásárlóhelyeken az édesanya úgy, hogy senki ne lássa vagy addig vigyen cumisüveget, mert az néhány alkalom cumisüvegezés nem fog ártani a babának. Illik tiszteletben tartani mások jelenlétét és azért, mert néhányan nem teszik, nem kell beállni a sorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!