Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/282 anonim ***** válasza:
56%
*A gyorséttermi kaját az elején visszavonom, látom most hogy konkrét alap nincs hozzá. Viszont a példát nem. Akár ott is szoptathat egy anya. Nehogy már azokban a büdös és nagyon steril wc-kben kelljen bujdokolnia, mert megéhezett a picije ....Egyébként nyilvános helyen szerintem 98%ban rutinos anyák szoptatnak, kb. fél perc kivenni a cicit, berakni a kis szájba. Előbb veszik észre az emberek, ha valaki elbüfögi magát....
2010. aug. 5. 08:55
 112/282 anonim ***** válasza:
32%
Csak az a baj,hogy a fröcsögők ha meglátnak mondjuk egy roma anyát szoptatni,fület-farkat,mocskos nyelvet behúzva oldalognak odébb.Hogy miért nem hallottunk még soha romákra kiabáló magyart,aki itt a felsőbbrendűségét hangoztatja?Mert GYÁVÁK.GYÁVÁK VAGYTOK,CICAMACÁK,MERT CSAK NÉVTELENÜL VAN NAGY PO FÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!GERINCETEK?
2010. aug. 5. 09:27
 113/282 anonim ***** válasza:
47%
Szoptattam. Természetes dolog. A férjem és én is többdiplomás emberek vagyunk, vezető állással. Mégis így gondolom. Természetesen nem egy két éves gyereket, de amikor a pici babám már nem bírta meg kellett etetnem.
2010. aug. 5. 09:39
 114/282 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem se kell nyilvános helyen szoptatni. Én sose tenném. Nyilván nem lehet az anyuka 4 fal között a gyerek 1 éves koráig amíg szopik, de pl örülnék ha nem a hipermarket közepén látnék szoptató anyukát, hanem mondjuk van egy pelenkázó helység, (nem wc), oda nyugodtan be lehet menni. Bevásárolóközpont, tesco, stb mindenhol van, ott van pelenkázó is, az miért nem jó?

Nem szólnék soha hogyha szoptató anyukát látnék, de nem gondolok róla szépeket.. Nem azért, mert undorító, hanem mert minden ember más, és valaki nem szeretné látni, valaki szeretné. Ez magánügy, nem tartozik senkire.

2010. aug. 5. 09:58
 115/282 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó: láttál anyukát a hipermarket közepén szoptatni?

Na persze én nem erről beszélek, hogy még kérkedik is vele, hogy ő szoptat, nyilvános helyen szoptat. Lehet ezt diszkréten is csinálni.

2010. aug. 5. 10:37
 116/282 anonim ***** válasza:
64%
Ha diszkréten csinálja, akkor azt senki sem veszi észre. Akkor pedig nem szól be senki, úgyhogy nincs értelme a vitának.
2010. aug. 5. 11:17
 117/282 A kérdező kommentje:

Nem tehetek róla hogy számomra egy cuppogó, böfögő gyerek nem étvágygerejsztő!

Erre muszáj reagálnom.

Ne haragudj, de mindenki elkezdi valahol, sajnos sok ember a csecsemő evési stílusát nem képes meghaladni. Felnőttek is böfiznek, csak elfojtják, én viszont ettől vagyok kiakadva főleg egy étteremben, ha látszik, hogy jön a böfi a felnőttből és alig bírja visszatartani, mert otthon sem szokta.

2010. aug. 5. 14:48
 118/282 anonim ***** válasza:
57%

Hát biztos én vagyok a hülye de még egy felnőttek sem láttam étteremben böfögni.

Itt nincs szó semmilyen fröcs9ögésről meg undorról, sem otthon maradástól vagy wc-ben szoptatásról! Egyszerűen arról hogy a hős anyukáknak is tekintettel kéne lenni másokra akik a helyet ahol vannak rendeltetés szerint használják és joguk van ott lenni úgy hogy semmi se zavarja őket! Igaza van az egyiknek, aki diszkréten szoptat azt nem veszik észre és nem szólnak be. Felőlem csináljanak amit akarnak csak vegyék észre hogy anyukán és babán kívül más életforma is létezik és az is ember tiszeletben kéne tartani.

2010. aug. 5. 15:41
 119/282 anonim ***** válasza:
46%

hát én szoptattam utcán a gyerekemet, inkább minthogy ordítson, míg hazaérünk. szerintem nincs ebben semmi. el lehet takarni stb.

melleslegh az jobb, h a tinik a játszótéren nyalják egymást, épp csak nem kufircolnak, miközben kisgyerekek rohangásznak körülöttük????

mellesleg, ha valaki szólt volna érte, elküldtem volna a búsba, mert ha nem tetszik nem kell odanézni.

engem pl irritál a cigaretta, most akkor menjek oda az utcán dohányzókhoz, és küldjem az anyjába?

iszonyat, milyen prűd emberek vannak...

2010. aug. 5. 15:59
 120/282 anonim ***** válasza:
46%
Az embereknek pedig észre kell venniük, hogy nem körülöttük forog a világ és vannak éhes csecsemők akiket nem érdekel hogy hol jön rájuk az éhség enni akarnak, méghozzá az anyjuk melléből. Tessék tekintettel lenni a csecsemőkre hisz ők még nem tudják megvédeni magukat. Mert nem csak a prűd felnőttek körül forog a világ.
2010. aug. 5. 17:33
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!