Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?
Eddig sem jártam gyors étterembe és nem is szándékozom mert egészségtelen és nem szeretem amit ott adnak. A kutyákat meg szeretem és a kutya nem tehet róla hogy kifejlődött nála az ugatás, illetve arról sem ha valami miatt többet kell ugatnia az átlagnál, az a gazda hibája, mint hogy a szoptatásnál sem a gyerekkel van bajom hanem a folyamattal amit az orrom alá dörgölnek. Öreg és büdös emberek meg nem nagyon járnak olyan helyekre ahova én. Sz*r ügy és béna hasonlat.
Ha valaki szoptatni akar közterületen akkor menjen olyan helyre ahol nem kell a másik fülébe dugnia a gyereket és takarja el. Szerintem neki is jobb, mivel ők reklámozzák léptén nyomon hogy milyen fontos és intim dolog. Na nehogymár nekem kelljen elmenni onnan ahol vagyok, mert én nem csináltam semmi zavarót. Nem körülöttem forog a világ, pont hogy anyuka hiszi azt hogy minden az ő gyereke körül forog. Nincs neki kevesebb joga, de egy cseppnyivel több sincs mint nekem.
Amúgy pedig nehogy már én szívjak mert a "társadalom gyereket akart", én ugyan nem akartam, nekem tök mindegy mennyi gyerek születik.
Hogy továbbvigyem a példát, én szeretem a kutyákat, a kutyaugtás csöppet sem zavar. De lehet hogy a szomszédot zavarja ezért a saját kutyám úgy nevelem hogy ne okozzon gondot és ne ugasson feleslegesen. Ezt figyelembe vehetnék az anyukák is. X embernek ez természetes és nem zavaró, y embernek viszont igen, és y embernek sincs kevesebb joga... Ez nem sértés az anyukák felé egyszerűen csak minden ember más.
Ja és ne az én fejem szedjétek le hogy MERÉSZELEM a kutyát egy mondatban emlegetni a gyerekkel, én csak átvettem az két válaszóllóval ezelőttitől, ő hasonlította a kettőt egymáshoz...
Jaj, ezek a hozzászólások...
Igenis rohadt kellemetlen és nem normális dolog ha egy anya MÁSOK ELŐTT szoptatja a kicsit. Nem lehet ezt semmilyen fentebb említett példával összehasonlítani, egyszerűen aki jól nevelt és illemtudó az igyekszik elkerülni az ilyen helyzeteket, aki pedig sz.rik mindenre és suttyó az, gond nélkül csinálja. Nyilván előfordulhat véletlen, amikor hosszabb időt kell eltölteni valahol, de akkor pedig igenis vonuljon el, ha máshová nem, igen, akár a WC-be! És bizony nekem meg is van a véleményem az olyan anyákról, akik nem képesek vigyázni arra, hogy elkerüljék hogy mások előtt kelljen szoptatni nyilvános helyen. Vonuljon el, maradjon otthon, vigyen cumisüveget, csinálja az autójában... millió lehetőség van. ÉS nevetséges kicsit az az 1-2 hozzászóló, aki foggal körömmel védi, hogy milyen elfogadottnak kellene lennie, hogy bárhol szoptató anyába botolhatok akárhová is megyek...
Néha visszaolvassátok, amiket írtok, felháborodók?
Nincs rá jobb szó: szinte fröcsögtök. Szinte azt kívánjátok, takarodjanak a föld színéről, akiknél úgy alakul, hogy ezzel a módszerrel kell élniük.
Nem perverzek ők, akik lemennek a lakásukból, csak, hogy az utcán, itt-ott etethessenek.
"ÉS nevetséges kicsit az az 1-2 hozzászóló, aki foggal körömmel védi, hogy milyen elfogadottnak kellene lennie, hogy bárhol szoptató anyába botolhatok akárhová is megyek..."
Tudod, azért maradtak csak 1-2-en a válaszolók, mert én pl. teljesen el vagyok hűlve, hogy állitólag értelmes emberek hogyan fröcsögnek (bocs, nem tudok jobb szót) a nyilvános helyen történő szoptatás ellen. Szerinted épeszű ember válaszol nektek még? Nem hinném. Én meg épeszű embernek tartom magam...
Soha életemben fel nem merült volna bennem, hogy BÁRKI igy vélekedne a témáról. Mélyen meg vagyok döbbenve.
3 gyerekes, 4 diplomás anyuka
Akibe nem szorult annyi kultúra, hogy ne szoptasson nyilvánosan az ne is vállaljon gyereket.
Ez a válasz 37%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:51
Idióta, begyöpösödött, hü lye pi csa!
Én szoptattam már nyilvános helyen. A lehető legkihaltabb helyen, észrevétlenül. Egyáltalán nem állt szándékomba a többi ember orra alá dörgölni, hogy szoptatok.
Mindig megpróbálok elvonulni. Pl. ha vendégségbe vagyunk külön szoba, bevásárlásnál parkoló...stb.
De senki nem várja már el tőle,m hogy otthon üljek a 4 fal között, csak azért, mert a gyerekem anyatejet eszik! Most 7 hónapos, meg mindig a fő tápláléka az anyatej. (cumisüveget nem fogad el, bármennyire is hihetetlen, csak játszik vele).
És totál begolyóztam volna ennyi idő alatt, ha nem teszem ki a lábam itthonról, vagy csak 2-3 órára, mert másokat zavar, ahogy a gyerekem eszik.
Ja, és nem kell oda nézni! Ennyi! Gondolom egyik épeszű anyuka sem a padon állva szoptat ledobott felsőben, és addig az apa sem harsogja, hogy ezt nézzétek, ilyet még úgysem láttatok! Az anyák 95%-a elvonul és diszkréten csinálja.
És a szexet meg a sz*rást a szoptatáshoz hasonlítani....hát ez a primitívség netovábbja.
Már mennyi mindenhez hasonlítva van a szoptatás. Kaki, szex, kutyasétáltatás, gyorsétteremben való evés...Na, ez igen! :(
Már tápis a babám, de amíg szoptattam 3szor olyan könnyű dolgom volt. Jó, mostmár a tápkészítés kb. 5 perc. de az elején nézegetni, rázogatni....A mell meg ott van, steril, megfelelő hőmérsékletű táplálékforrás.
És nem, nem borzadnék el, ha a gyorsétteremben szoptatni látnék egy anyukát. Ugyanis ez a legtermészetesebb dolog, azért van a mell kitalálva.Meg igazság szerint a nyilvános szoptatás még mindig nem egy szexuális dolog, ez a 21. század nagy újítása, hogy a mell az egy nő "mértéke". Ha kint van, curva, de akkor is curva ha azért van kint mert szoptat. Ja, hogy takarja tulképp a gyerek feje, meg semmi nem látszik? Nem baj, kint van = szexuális jelenség.
De ugye a homeopátiás dolgok jók,inkább azt , mint a gyógyszereket; meg próbáljuk a természetes dolgokhoz folyamodni, viszont a 21. században a szoptatás nem természetes mód, hanem magamutogatás. Ejjjejjjj.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!