Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?
Érdekes, én legnagyobb forróságban is vittem termoszban a tápszert, ráadásul elkészítve, és 2,5 óra múlva kapta meg a lányom. Soha életében semmi baja nem volt tőle.
Amúgy meg úgy kell csinálni, ha tápot visz valaki, hogy a meleg vízet rakod üvegbe, azt termoszba, a port meg mellé rakod egy kis zacsiba, és evés előtt közvetlenül összerázod a meleg vízzel.
Az anyatejnek sem lesz semmi baja 3 órán át sem télen, sem nyáron, termoszban.
Termosz nélkül igen... De úgy nem szabad vinni. Szóval csak az nem oldja meg, aki nem akarja.
14:45 nagyon egyetértek! És az a sok cicikidobós maca, ja az persze természetes...de egy szoptató nő...na az már duuurva.
Álprüdek vagytok, de nagyon.
Kedves Valamelyik válaszoló. A kórházban, a szülészeten egymás előtt szoptatni az nem ugyanaz, mint nyilvánosan a parkban.
Egyébként én azon is fel voltam háborodva, hogy ahol én szültem, oda simán ki-be járkáltak a szobatársak látogatói.. (én megkértem az én látogatóimat, hogy várják meg, mig kimegyek a folyosóra).
Na a szobatársaim férjei pld. kimondottan idegesítettek.
Sokan összekeverik a szégyenlősséget a prűdséggel, pedig óriási a különbség a két fogalom között.
Prűdnek nevezni azokat, akik nem szoptatnak nyilvánosan, kimondottan a buta emberek szájából szokott elhangzani.
Még mindig nem értem.
Ha nem a cici látványa, amit ugye úgysem láttok, akkor mi?
Ha vendégség van, akkor külön szobába megyek. De aki nem megy, az is természetes!
A pici baba is eszik, és anyja testközelségében van, ami nem ua. mint a cumisüveg!
Undorító az anyatej, ami létfontosságú egy pici gyerek számára?
Mindannyian azt ettük míg újszülöttek voltunk.
Vagy az, hogy a mellből jön? Világosítsatok fel.
"Prűdnek nevezni azokat, akik nem szoptatnak nyilvánosan, kimondottan a buta emberek szájából szokott elhangzani."
Nagyon szeretem ezeket az ostoba párhuzamokat.
A prüdséget nem erre értem, hanem arra, hogy a cicit mutogatja egy anya szoptatáskor. Szerintem nem. A mell nem csak a szexualitás része, hanem a baba táplálékforrása is.Azért "találta" ki a természet.
És hangsúlyozom, amikor láttam szoptatós anyát, sosem az volt a lényeg, hogy "na nézzétek a cicimet!" A gyerek fejét láttam , takarta a mellet. Hát enni volt a látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!