Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/282 anonim ***** válasza:
30%
Undorító vagy harmadik 14 : 12 - es
2010. aug. 4. 14:16
 22/282 anonim ***** válasza:
52%
igen.Meg is tettem néhányszor.Elvonultam egy olyan helyre ahol kevesen járkálnak.A gyerek nem éhezhet azért,mert anyuci egy Szemérmetes Erzsók.És emiatt nem szoktatom cumisüvegre.És nem vagyok roma,a szoptatás egy természetes dolog,soha senki nem szólt érte.Ezért van annyi gond a "modern társadalommal",mert mindent kikiáltanak undorítónak,ami természetes,és dicsőítik ami nem az.
2010. aug. 4. 14:16
 23/282 anonim ***** válasza:
49%
Érdekes babájuk van némelyeknek. Én mindig vittem magammal anyatejet (ha nem volt elég, akkor tápszert, üvegben) ha olyan helyre mentünk, ahol sejtettem, nincs lehetőség megszoptatni. Érdekes, mert az én gyerekem megette üvegből a tejet is, a tápszert is, mégse szokott le a ciciről.
2010. aug. 4. 14:18
 24/282 anonim ***** válasza:
89%
A szoptatás természetes, de nem mindegy hogy valaki leül pl. a bolt közepére előkapja a csecsét vagy szép diszkréten elvonul egy félreeső helyre és "takarásban" szoptatja a picijét
2010. aug. 4. 14:18
 25/282 anonim ***** válasza:
61%

Itt nem az az undorító és felháborító, hogy babát szoptat valaki az utcán, hanem maga a tény, hogy eközben mások látják a mellét. Na ez már undorító. Akkor annyi erővel a padon is lehet szexelni úgy hogy szoknya van a nőn és ráül a férfire, mert nem látszanak a testrészek, csak az, hogy mit csinálnak...

Nyugodtan pontozzatok le.

2010. aug. 4. 14:19
 26/282 anonim ***** válasza:
41%

Igen.

A gyerek éhes, adni kell neki. Táplálásról van szó. Nem is látszik semmi, csak az, hogy a gyerek odabújik.

A mellet eltakarja a felsőruházat.

A felháborodók nem gondolják végig, mi ez a folyamat. Vagy álszentek. (miért gondolnak mást, mint ami van? Rossz az, aki rosszra gondol)

Ez nem magamutogatás, és nem felháborító. Nem is értem, miért gondolják annak. Ennyi erővel fel lehetni háborodni a mini szoknyán. Bár nem is jó példa.

Mégis, az természetes.

2010. aug. 4. 14:19
 27/282 anonim ***** válasza:
19%
Akik szoptatnának nyilvánosan, lepontozzátok? De kedves :-((
2010. aug. 4. 14:23
 28/282 A kérdező kommentje:

A parkban szoptatott egy teljesen fehér nő és rászóltak.

Én meg mondtam a bámészkodóknak, hogy menjenek a dolgukra.

Nem érdekelt a nő ideológiája és a többieké sem, egyszerűen nem tetszett, hogy belekötnek valakibe, aki éppen egyedül van és védtelen.

Tőlem mindenki azt csinál, amit akar, ha valaki így eteti a babát nekem mindegy.

Aki kérdezte, hogy roma vagyok -e. Nem! És én viszont nem is szoptattam, de most erre nem térnék ki.

29/282 anonim ***** válasza:
51%
Az a baj hogy itt szerintem tényleg csak szoptatós romát láttatok sokan,aki kib@ssza a mellét bárhol,és etet...ezért vélekedtek igy.Lehet azt ugy is csinálni hogy SEMMI ne látszódjon.
 30/282 anonim ***** válasza:
82%
Nyugi, azt is, aki nem... :)) Meg egyáltalán, mindenkit lepontoznak, úgyhogy ide érdemes írni :)))
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!