Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
41/282 anonim válasza:
Én is mindig cumisüveggel készültem,ha mentünk valahova.Volt lefejt anyatej és volt tápszer is,bár arra ritkán volt szükség.A babámat otthon szoptattam és nem lett semmi baja,hogy nyilvános helyen cumisüveget kapott.
42/282 anonim válasza:
Szórakozásból csesztetni tényleg szemétség volt. Tehát más az, ha odamennek röhögni, vagy más az, ha valaki odamegy és szól, ha valaki nem tud mondjuk arrébb menni és normálisan odaszól, hogy nem kívánja ezt bámulni, szóval neked volt az igazad az eset kapcsán.
43/282 anonim válasza:
Kizárt, hogy engem valaki rá tudjon venni, hogy nyilvános helyen szoptassak, így a családomnak sem kell megvédeni, mert eleve nem hoznám magam ilyen hülye helyzetbe, hogy még meg is szóljanak ezért.
Nekem is felfordul a gyomrom, ha ezt látom, pedig van gyerekem, és most várom a következőt.
A nem idén barnultaktól eleve viszolygok, ezért tőlük talán jobban elnézem, mert rájuk sem bírok nézni.
A fehér bőrű ilyen nőket pedig egyszerűen "ősasszonyok"-nak hívom. Kizárt, hogy ne lehessen megoldani azt, hogy otthon legyen az etetés idejére valaki.
44/282 anonim válasza:
Épp itt van az anyum, és megkérdeztem, ő hogy csinálta anno. 3-unkat nevelt fel. Azt mondta ,mindig úgy időzített, amig szopizósok voltunk, hogy addigra hazaérjünk. Egyetlen egyszer fordult vele elő a 3 év alatt (3x1 évig szoptatott) ,hogy a Skála Áruház wc-jében szoptatta meg az öcsit, mert annyira ordított.
45/282 anonim válasza:
Megklehet azt oldani ezt pedig úgy írják, hogy:
Meg lehet azt oldani.
Na csak azért, hogy másik igen művelt hozzászólónkat idézzem.
46/282 anonim válasza:
Igen, természetesen szoptattam nyilvános helyen, ha kellett. És nem szólt soha senki, de ha szólt volna, nem kell a család, én is meg tudom védeni magam, de aki beszólt volna ilyenért, az azt se érdemelte volna meg, hogy reagáljak rá, max. egy jót mosolyogtam volna és ennyi.
47/282 anonim válasza:
Undorító látni, hogy ha valaki nyilvánosan szoptat.
48/282 anonim válasza:
ha meg ordít a gyerek,az a bajuk.az ilyennek mindegy,csak beleköthessen valakibe.miattuk nem fogom másképp csinálni,mint ahogy nekem jól esik.
49/282 anonim válasza:
Bocsi, de ebben az esetben az ez vagy az az éppenséggel semmit sem számít.
50/282 anonim válasza:
14.31. az első. maximálisan veled értek egyet!!!!!!! én sem tennék ilyet soha. kibirom azt a pár hónapot, hogy ne menjek olyan helyre, vagy cumisüveget vinnék magammal. nem vagyok szégyenlős meg ilyenek, de ez nem közszemlére való, nem idegenekre tartozik. sem a látvány, sem az amiből eszik a kicsi, sem az anyuka melle. hallottam én is már olyan beteg embereket, akik csak úgy lestek és fojt a nyáluk. na ez kell valakinek? manapság sajnos sok beteg van a világban. erre is gondolni kell. egy anyukának erre oda kell figyelni, hogy időben érjen haza, vagy készüljön fel és vigyen magával cumisüveget. nekem van szülés ismerősöm is és családgondozó is meg védőnö is, mind azt mondta, hogy olyankor legjobb cumisüveget vinni magunkkal, amibe előtte "beletesszük" a tejet. vagy maradjunk otthon vagy akkor menjünk haza mikor tudjuk, hogy éhes a kicsi. én soha nem szoptatnék nyilvános helyen, csak otthon a szobában. még a családom előtt sem szivesen. és nem is szivesen látok ilyet mástól sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!