Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/282 anonim ***** válasza:
50%
2010. aug. 4. 14:13
 12/282 anonim ***** válasza:
32%
Ezt nem kellene más előtt csinálni, max. a párod előtt. De még családtag előtt is gáz. Az utcán pedig felháborítónak tartom.
2010. aug. 4. 14:13
 13/282 anonim ***** válasza:
38%

14:10-es:

Képzeld, van olyan baba, aki nem hajlandó cumisüvegből inni,csak cicizik.

2010. aug. 4. 14:14
 14/282 anonim ***** válasza:
82%
A szoptatás csak rám és a gyerekemre tartozik, nem pedig az utca népére. Amíg szopik, biztosan nem mennék a gyerekkel hosszabb útra.
2010. aug. 4. 14:14
 15/282 anonim ***** válasza:
52%

Tetszik ez a "rómák" vagytok hozzászólás. Mi az hogy rómák??? Okos, nagyon okos...

Mellesleg én megtettem, amíg a gyerekem olyan pici volt. Soha nem kerültem miatta kellemetlen helyzetbe. Megklehet azt oldani úgy - kendő, ilyesmi - hogy ne lássanak semmit azon kívül, hogy odabújt a kisbaba. Sokkal egyszerűbb, mint sírni hagyni.

nem vagyok "róma", hogy igen művelt hozzászólónkat idézzem, de hogy őszinte legyek: soha életemben nem láttam még roma nőt gyereket szoptatni nyilvános helyen, ellenben azt már igen, hogy az elegáns étteremben az anyuka megetette a csecsemőjét.

2010. aug. 4. 14:15
 16/282 anonim ***** válasza:
88%
Nekem erről most az ugrott be, mikor a Városligetben a barátnőm megszoptatta a kisfiát. Odaállt elé egy hajléktalan, és nyálcsorgatva nézte. Undorító, hogy milyen emberek vannak (mármint a hajléktalan). Én ilyenek miatt nem szoptattam soha mások előtt.
 17/282 anonim ***** válasza:
59%
A kaki meg a pisi, sőt még a szex is a világ legtermészetesebb dolga, még sem csináljuk nyilvános helyen. Sztem egy babának ehhez nyugodt környezetet kell biztosítani, hogy biztonságérzete legyen. Ha nyilvánosság elé kell menni, le lehet fejni a tejet.
 18/282 anonim ***** válasza:
78%

28 éves vagyok, nem roma és igen, szoptatnék, bár attól függ, hogy hol és hogyan.

Én a gyerek mellett születése óta dolgoztam, így sokat voltunk úton. Ha sír 3 hónaposan, mert éhes, akkor meg kell etetni... Nem álltam meg az aluljáró közepén és pakoltam ki a fedetlen kebleim, de például babamasszázs után, amikor nem tudtam megnyugtatni, akkor megszoptattam, pedig voltak apukák is. Kifejezetten olyan blúzokat hordtam, aminek gumis volt a nyaka, így le tudtam húzni egy fél pillanat alatt vagy alá bedugtam a babát. Mindig volt pelus, hogy letakarjam és szoptatós melltartóm volt, hogy csak a bimbit kelljen kipakolni. :) Kéredzkedtem be bankba hátsó részre és szoptattam a kocsiban is menet közben (nyilván nem én vezettem...)

Egy buszon sem vettem volna elő, de egy csendesebb megállóban diszkréten igen.

Ha valaki beszól vagy oda áll lesni, akkor a családom, ha ott vannak, akkor megvédett volna, de ilyen nem volt...

Viszont láttam olyat, hogy néni piacon felhúzta a pólót. Egyikből lakomázott a baba, a másik addig szellőzött közszemlén, hát ezt én is durvának tartom...

19/282 anonim ***** válasza:
51%

Egyesek úgy beszélnek a szoptatásról, mintha legalábbis szexuális aktus lenne, vagy valami perverzió.

Ez valójában etetés és természetes. Ezért szokik le sok gyerek a szopizásról, mert ilyenek vagytok! Szégyen szoptatni???

20/282 anonim ***** válasza:
44%
Jesszus, ilyen prűd a magyar?????
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!