Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoptatnál nyilvános helyen...

Szoptatnál nyilvános helyen és a családod megvédene, ha valaki szólna, hogy ne csináld?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/282 anonim ***** válasza:
91%
nem tartom valószínűnek, de még nincs gyerekem....viszont engem nem zavar, ha valaki diszkréten, cicivillantás nélkül szoptat, csak ne egy nyilvános sloziban tegye, mert attól rosszul vagyok...én sem eszem a klotyón, a gyerek se egyen ott
2010. aug. 4. 14:24
 32/282 anonim ***** válasza:
62%
Ezen felesleges vitázni, mindenki máshogy gondolja, mindenkinek más a személyisége, a neveltetése, stb. Én sosem tenném és soha nem is tettem. Elvittem a cumisüvegben, de attól nem szokott rá, mert érdekes módon otthon cicizett. Én nem szégyellném megszoptatni a gyerekem, nem erről van szó, hanem arról, hogy nem köteles senki sem azt nézni (és óhatatlanul látják) hogy szoptatok. Vannak prűdebb idős emberek, más vallásúak, más neveltetésűek, és kisgyerekek is az utcán.
2010. aug. 4. 14:25
 33/282 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, hát pont EZ AZ, erről beszélek én is. A bámészkodók zavarnak a legjobban. Ezért nem szoptattam én sem soha. Mert lássuk be, bámészkodó mindig volt, van, és lesz is.
 34/282 anonim ***** válasza:
30%
És az nem undorító,mikor 14-16 éves lányok mellét látod,mert nem vesznek az átlátszó póló alá melltartót?Az nem,mi?Kedves TÖKÉLETES ANYUKÁK,AKIK NEM SZOPTATNAK NYILVÁNOS HELYEN,sajnálom a gyerekeiteket.
 35/282 anonim ***** válasza:
71%
Nem, soha. Nem vagyok egy anya típus alapból, de engem is borzongat a hideg, ha ilyet látok. Én elhiszem, hogy így alakult, meg nem tehet róla, nem is ítélem el, de akkor is, nem hiszem el, hogy nincs a közelben akár egy kisbolt, ahová bekéredzkedik és kész, miért kell az utca közepén? Meg lehet ezt oldani másképpen is.
 36/282 anonim ***** válasza:
34%
14:18-as : az enyém meg nem ette meg üvegből, és akkor mi van?
 37/282 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem ette meg üvegből, akkor nem volt elég éhes, vagy nem az volt a baja. Ilyen egyszerű.
2010. aug. 4. 14:26
 38/282 A kérdező kommentje:

Az ok ott sem érdekelt senkit, csak szórakozni akartak.

Lehet, hogy a cumiból kiömlött a tej, vagy kellett még plusz, de ez nem érdekelt senki.

Etetni meg tényleg kell, egy csecsemő még tejen él.

2010. aug. 4. 14:28
 39/282 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként épp a minap beszélgettem erről nagymamámmal, szerinte teljesen normális dolog, én továbbra is borzongok tőle, nem vagyunk egyformák.
2010. aug. 4. 14:29
 40/282 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha az enyém nem enné meg üvegből, bekéreszkednék egy kis boltba a raktárba, vagy gyógyszertárba, ilyenek. Arról meg nem is beszélve, hogy az én babám mindig csak csendben evett, ha nyugalom volt.
2010. aug. 4. 14:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!